Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapesten hol van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hol van olyan kabin, ahol barátnővel/baráttal lehet szexelni?

Figyelt kérdés
Többet találtam már az interneten, de csak kukkolásos verzióra leltem.

2012. szept. 19. 01:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Az 5.-re született meg az első értelmes válasz. A lényeg, hogy sikerült.

Egyébiránt: EF jelentése: kimondva az F.

De nem értem, miért itt van szükség a nyelvtani bakik megreformálására.

Pláne úgy, hogy tudod, hogy tudom rólad, hogy pontosan tudod, mire gondoltam.

2012. szept. 19. 02:35
 12/24 anonim ***** válasza:
sőt ahol legutóbb voltam, ott két éjszaka két személyre 6000 ft volt, és nem volt lepukkadt a hely
2012. szept. 19. 02:37
 13/24 A kérdező kommentje:
Linket tudsz adni?
2012. szept. 19. 02:38
 14/24 anonim ***** válasza:
bocs, ez vidéken volt, most látom a kérdést, de hasznos lehet a kiadoapartman.hu ott vannak olcsó szálláshelyek
2012. szept. 19. 02:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Az EF jelentése nem F, nagy E-t irtál gondoltam oka van. Már a kérdésed is félreértésre adhat okot --> hol van olyan kabin, ahol barátnővel/baráttal.. melyikkel is?
2012. szept. 19. 02:48
 16/24 A kérdező kommentje:
Szóval jelentőséget tulajdonítottál annak az "e" betűnek, mikor az csak az "f" betű kimondásakor formálódik a hangképző szerveinkben, leírva pedig félreérthetően hat. Én pedig azt hittem, hogy szívózol.. :)
2012. szept. 19. 02:54
 17/24 anonim ***** válasza:
és a jó választ miért nem pontozod fel?:D amúgy ha tudtok hasonlót olcsóbban, érdekelne. 4 óra/4000-ért találtam a legolcsóbbat. ott 5000ért pezsgőfürdő is van :)
2012. szept. 19. 03:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Kivesztek hétvégére egy kulcsosházat, két éjszakát dughattok végig, vidéken, jó levegőn. Ennyi pénze mindenkinek van, havonta egyszer belefér. Ha nincs, akkor dolgozni kell, ha az se megy, kicsik vagytok még a szexhez.

Kérdező, ne csinálj hülyét magadból és ha nem értesz egy szót, ne használd.

2012. szept. 19. 08:10
 19/24 Golan Trevize ***** válasza:
kabin általában strandokon szokott lenni.
2012. szept. 19. 08:44
 20/24 A kérdező kommentje:

-> Minden választ felpontoztam!

-> Melyik szót nem ismerem? Gyarapodnék emberi mivoltomban.

2012. szept. 19. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!