Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha valaki megtámadna az utcán este és késsel arra kényszerítene hogy add magad át neki, gondolom mindenki érti mire gondolok szóval meg akarna erőszakolni. Te hagynád magad inkább hogy túl éld vagy próbálnál küzdeni?

Feljelentenéd utána? Nem félnél hogy később megbosszulja vagy hasonlók?

Tudom hogy elég durva kérdés, de aki úgy érzi megtudja válaszolni kérem tegye, velem már történt hasonló szerencsére nem jutott el addig a pontig hogy meg tegye amit akar de azóta is bennem van a félelem mindig, jobb az ilyenre felkészülni.

2009. júl. 31. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tökönrúgnám izomból(persze képzeletem szerint),vagy kinyomnám a szemeit, ordítanék üvöltenék mint egy farkas, és ha ez sem segítene megölném valahogy.modjuk 52 kiló vagyok, és tudom hogy egy fasziban ilyenkor akkora indulat van, hogy tenni sem tudsz semmit, és az ember még megütni sem meri, mert fél. De elméletben kb így képzelem el.Sokat foglalkoztam a témával, mert a környékemben volt egy nemierőszakos srác, akit már lecsuktak hálaég!!!Sokkolót kéne beszerezni sztem.
2009. júl. 31. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmikép nem hagynám magam ha már minden veszne inkább meghalnék mint hogy 1 életen át igy éljek. Egyébként elkabnáma torkáát vagy elkezdeném nyomni a szemét ,tökönrugnám gyomorszájon akármi.Vagy megfognáma csipöje alatt és kibillenteném az eggyensujábol és összevissza rugdosnám. ha teljesen tehetetlen akkor kikötözném valamikez és rendört hivnék ha még harc képes elfutnék és biztonságos hejen hivnék rendört. 17/L
2009. júl. 31. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Szép s jó amiket eddig leirtak...de a valóságban nem lesz ez igy...

Aki ilyenhez folyamodik annak megvannak a módszerei, eszközei stb.

Nekem sok tervem van az életben, és ha TÉNYLEG más kiutat nem látnék akkor igen, tessék....csak ne öljön meg.

Semmilyen rossz élmény nem ér fel az élettel.

Na, lehet lepontozni...

2009. júl. 31. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
inkább meghalnék.
2009. júl. 31. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
engem pont ilyen esetek miatt tanítottak meg egy két védekező és támadós mozdulatra.. lehet hogy megijednék, de nem hagynám magam az tuti!
2009. júl. 31. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a legtöbb ember bepánikolna, és hagyná magát. Nem tudom, hogy én mit tennék, az is lehet, hogy küzdeni kezdenék, de valószínűleg semmi esélyem sem lenne.

Néha szoktunk a párommal birkózni, úgy mintha megtámadna (persze kés nélkül). Nyilván nem adja bele minden erejét, ezért egyszer-kétszer sikerült legyűrnöm (pedig közel harminc kilónyi különbség van köztünk). Általában karmolok, harapok, és próbálom elkerülni, hogy sikerüljön hasra fektetnie (ebből esélytelen kikerülni, akármit is csinálsz). Volt, hogy sikerült torkon ragadnom, és lenyomnom a földre, de ha nem vagy elég ügyes, akkor simán átfordít. Egy ilyen után szép kis sérülések maradnak, viszont tényleg kipróbálhatja magát az ember lánya, hogy mire képes az erejével.

2009. júl. 31. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
"inkább meghalnék"... tudod van olyan hogy életösztön... lehet hogy azt mondod hogy inkább a halál, de sajna ez nem így van ha odakerülsz...
2009. júl. 31. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem lennék képes átadni magam egy vadidegen férfinek ha az életem mulna rajta sem,egyszerüen nem lenne hozzá gusztusom...vviszont tény ha ilyen történik veled nagyon nehéz a felejtés..voltam hasonnlo helzetben..borzszto nehéz volt utána már csak sötétedés után kimeni az utcára egyedül és mikr egy párméteres sötét alaguthoz értrm egyszerüen féltem átmenni..pedig nem vagyok ilyedős tipus de olya nyomot hagyott bennem a dolog ami szerintem életem végéig kisérni fog...
2009. aug. 1. 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezért jo ha egy nő ienkor megtudja védeni magát egy bizonyos szinten..elég sok küzdö sportot tanultam,az édesapám rengetek olyan fogást mutatott amikkel percek alatt kikerülhetek az ilyen helyzetekből..
2009. aug. 1. 01:25
 10/10 anonim ***** válasza:

mivel nem tul szép környéken lakom,ezért gázspré az mindig olyan zsebemben van,hogy rögtön tudom használni,sajnos már 2 dobozzal elfogyott,de reflexeimnek köszönhetően még mindig a támadó bánta...

páromnak gázpisztoly is van (engedéllyel),egy kisebb méretű beszerzése nekem is tervben van,sajnos muszáj

2009. aug. 1. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!