Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen ez így ideális lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen ez így ideális lenne?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy fiúm akivel együtt is voltam, meg nem is :S

Ez csak ilyen... hm.. talán tapasztalatszerzésnek mondanám. Nem volt semmi komoly.

Mostanában sokat járok strandra (:D) és eszméletlen mennyiségű labdát kapok, nagyon sokan köszönnek (eleinte azt hittem olyan emberek akire már nem emlékszem :S) és rengetegen szólítanak meg.

Ha összejönnék egy fiúval és tényleg szeretem, ő is engem akkor mondjuk ha 2 hét után csókolózunk, az korai?

Mert még amikor "rajongás" szinten voltam az exemmel arra gonoltam, akár 1 hét után hagynám hogy lesmároljon. A "kapcsolat" vége felé már szinte undorodtam ettől, hogy vele csókolózni. Már nem voltam belé szerelmes. Sőt! Nem is igazán kedveltem barátként sem...

Mondjuk ez nagyrészt miatta van. 11 éves kora óta cigizik, alkoholizál (minden másnap iszik!!) és olyan bandába jár, amiről ismerősök meséltek...

Szóval mégegyszer a kérdés (hosszú lett a fenti szöveg :D): Ha egy fiúval kölcsönös szerelem van akkor csókolózhatunk-e? Az nem túl korai?

14/L

2009. júl. 31. 19:13
 1/9 A kérdező kommentje:

Javítom az utolsó két sort:

Ha egy fiúval kölcsönös szerelem van akkor 2 hét után csókolózhatunk-e? Az nem túl korai?

2009. júl. 31. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nem korai . :D sot .

dehogyis .

nem azert mondom , de nekem mar volt olyan is hogy az elso nap mar "csokoloztunk" ;))

de nem kell elsietni semmit :D

szoval csak hajra ;)

2009. júl. 31. 19:21
 3/9 anonim válasza:
100%
14 évesen nem túl korai a csókolózás.És ha nagyon egy hullám hosszon vagytok,akkor nem is kell 2 hetet várni,de ne a naptárt nézd,hanem használjátok ki az időt,hogy még szünet van,lógjatok sokat,sétáljatok,fagyizzatok,mozizzatok.Aztán majd egyszer csak megtörténik a dolog.Nem kell sürgetni,de számolni se a napokat.Ha elég "tökös" a srác,akkor majd ő irányít.
2009. júl. 31. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai,sőt,szerintem akár pár nap után is csókolózhattok nyugodtan!:)

Én ha tényleg szeretem a pasit,nem tudnék 2hétig várni:D :)

14/L

2009. júl. 31. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
tenyleg nem naptar szerint mukodik, jonnie kell magatol. de sztem 14evesen 2het az pont jo ;)
2009. júl. 31. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:
csak tudjátok nem akarok "kurvinca" lenni, vagy annak tűnni, meg beleesni abba a hibába, hogy 14 évesen 7 fiún, 2 abortuszon és egy gyereken legyek túl...
2009. júl. 31. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
14 évesen vesztettem el a szüzességem nem bántam meg
2009. júl. 31. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem akkor legközelebb majd nem csak visszadobom a labdát, egyhangúan. Mert eddig azt hittem barátom. De ... mindegy, csupán annyit üzennék neki, hogy Én jártam egyedül jól ezzel, mert megszabadultam tőle!!
2009. júl. 31. 19:38
 9/9 anonim válasza:
Én 15 évesen csókolóztam először, akkor amikor összejöttem az akkori barátommal. A barátnőim le is szóltak ezért, hogy "első randin csókolózni...". Remélem te nem követed el az én hibámat. Persze te már úgyis csókolóztál. :D
2009. aug. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!