Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen ez így ideális lenne?
Szóval volt egy fiúm akivel együtt is voltam, meg nem is :S
Ez csak ilyen... hm.. talán tapasztalatszerzésnek mondanám. Nem volt semmi komoly.
Mostanában sokat járok strandra (:D) és eszméletlen mennyiségű labdát kapok, nagyon sokan köszönnek (eleinte azt hittem olyan emberek akire már nem emlékszem :S) és rengetegen szólítanak meg.
Ha összejönnék egy fiúval és tényleg szeretem, ő is engem akkor mondjuk ha 2 hét után csókolózunk, az korai?
Mert még amikor "rajongás" szinten voltam az exemmel arra gonoltam, akár 1 hét után hagynám hogy lesmároljon. A "kapcsolat" vége felé már szinte undorodtam ettől, hogy vele csókolózni. Már nem voltam belé szerelmes. Sőt! Nem is igazán kedveltem barátként sem...
Mondjuk ez nagyrészt miatta van. 11 éves kora óta cigizik, alkoholizál (minden másnap iszik!!) és olyan bandába jár, amiről ismerősök meséltek...
Szóval mégegyszer a kérdés (hosszú lett a fenti szöveg :D): Ha egy fiúval kölcsönös szerelem van akkor csókolózhatunk-e? Az nem túl korai?
14/L
Javítom az utolsó két sort:
Ha egy fiúval kölcsönös szerelem van akkor 2 hét után csókolózhatunk-e? Az nem túl korai?
nem korai . :D sot .
dehogyis .
nem azert mondom , de nekem mar volt olyan is hogy az elso nap mar "csokoloztunk" ;))
de nem kell elsietni semmit :D
szoval csak hajra ;)
Nem korai,sőt,szerintem akár pár nap után is csókolózhattok nyugodtan!:)
Én ha tényleg szeretem a pasit,nem tudnék 2hétig várni:D :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!