Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok a gimibol azon ugykodnek, hogy fiut talaljanak nekem. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Tudjatok, nekem eddig nem volt fium,nem is csoda, az osztalyomban csak fiuk voltak, es nem is neztem mashogy a fiukra csak mint haverkent. Nameg mindig is csunyanak es kovernek tartottam magam. Erre most ok le vannak dobbenve, mert nagyon szepnek tartanak. Bele is kezdtek az akciojukba. A fojoson minden fiunak bemutattak akit csak ismertek. Nagyon kinos, de amugy nem rossz otlet. Csakhogy nem tudom hogy kellene reagalnom. Most csak mosolyogtam es megkertem a fiukat hogy setaljanak tovabb. De hogyan tovabb? Tudom hogy lesz folytatasa. Szerintetek mit csinaljak. Es kerlek ne irjatok hogy beszeljem le oket. Gondolhatjatok hogy az nem lehetseges. Kosz elore is.2012. szept. 17. 21:36
2/7 anonim válasza:
én irtó égőnek érezném.. tuti elküldeném őket a búsba.. bár nekem a vehemenciám megvan hozzá, hogy fél perc alatt felidegesítem magam meg mondjuk fel perc alatt fel is pörgök..:D
3/7 anonim válasza:
Égni fogsz , de legalább több ismerősöd lessz, talán többen köszönnek rád a suliba
4/7 anonim válasza:
"sétálj tovább" ez ütött :D
tedd te is ezt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 1hónapon bellül térdelni fogsz.
6/7 anonim válasza:
Hát először is a fojosót ly-al írják. Másrészt mi lesz? Valószínűleg lesz egy barátod. Ha te nem tartod magad valamirevalónak, mástól ne várd ugyanezt. Ha nem tudod kikerülni akkor állj úgy hozzá hogy party face vagy és szeretsz ismerkedni.
7/7 anonim válasza:
sztem te 14 évesnél nem lehetsz több.. mégis mit kéne h csinálj! ha érdekel válassz magadnak vkit, ha meg nem akkor mond meg h hagyjanak békén . ennyi. tejóIsten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!