Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatábor = orgia?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 17:15
11/21 anonim válasza:
főleg, ott a gazdasági szakirányos iskolában. meg pesti iskolákban. ahova okos lányok járnak, csak ritkán d.ugnak.
12/21 anonim válasza:
Nálunk inkább csak piálás volt. Feladatok is többnyire arról szóltak. Egy kettő volt, ahol esetleg vetkőzni kellett, de ott se volt kötelező. Meg volt egy erotikusan táncolós, de ennyi.
13/21 anonim válasza:
én bme-vikre készülök most augusztusban, arról nem hallottam megalázó dolgokat, de mindenképpen várom
14/21 anonim válasza:
jaj, mar. ha ugy nezzuk, barmelyik tabor lehet orgia. mindig vannak olyanok, akik sose látott emberkékkel összefekszenek a sátorban. aztan meg azon rinyalnak h részegen, vagy betépve volt-e annyi eszük h védekezzenek.. :S de nem muszáj h az pont a gólyatabor legyen. sőőőt.. sztem egy egyetemistának már kellene h legyen annyi esze, nem ugy mint egy 14-15 évesnek.
15/21 anonim válasza:
Francokat az! vannak persze összegabalyodó párocskák (én is kavartam egy sráccal) de olyan nincs, hogy mki mkivel! az valami nagyon tahóvári felsőoktatási intézmény gólyatábora lehet.
16/21 anonim válasza:
Hülyeség, hogy megaláztatás stb. Középiskolában talán, egyetemre azért már (beképzelt nyomorék, de) alapvetően értelmes emberek járnak, már nem erről szól.
Dugásról? Ha akarod, akkor szólhat arról is.
Akkor miről szól igazából? A véget nem érő folyamatos ivásról és részegségről, ami bevezet téged az egyetemisták mindennapjaiba, amit a véget nem érő folyamatos részegség és piálás jellemez a legjobban :)
17/21 anonim válasza:
Orgia?? Tuti nem. Megaláztatás? Csak ha hagyod. Ha nem tetszik, akkor elküldenek a fenébe. Az egyetemen is vannak f@szfejek, meg értelmesek is, de a gólyatábor arról szól, hogy élvezkedjenek a felsőbbévesek. Ezek ellenére nem bántam meg.
Inkább piálás és hülye feladatok, amin később csak röhögni tudtok.
18/21 anonim válasza:
Én sem bántam meg anno hogy mentem,annak ellenére hogy nem voltam valami nagy partyarc akkoriban. Én az egyetemi barátaim többségét ott ismertem meg. Ha nem akarsz menni, később valszeg meg fogod bánni hogy kihagytad. Eddig még mindenki túlélte,nem kell félni annyira ettől:)
19/21 anonim válasza:
egyetemtől függ. én csak ELTE BTK-ról tudok nyilatkozni, ott mindenki nagyon rendes volt, semmire sem köteleztek, és a feladatok is nagyon emberségesek de kreatívak voltak!
20/21 anonim válasza:
hát igen sajnos én is ezt hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!