Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hetes menstruációs késés terhesség, avagy még sem?
Nos Sziasztok.
Az a helyzetem állt elő,hogy meg jött a mensim Július 17.-én,mikor is elkezdtem szedi a Gestomix nevű fogamzásgátlót.Már az első héten kijöttek a mellékhatások,főleg a libidóval kapcsolatban.Végig szedtem a hónapot majd Augusztusban ismét meg jött Augusztus 7.8-án.Le járt a 7 napos szünet elkezdtem szedni az új levéllel,de kb a 2-3 szemtől tovább nem jutottam.Mikor abba hagytam rá kb 2-3 napra megjött a köztes vérzésem,az tartott 2 napig egyébként 20.-án jött meg.Ha rendes ciklust számolunk már most 4.-én meg kellett volna jönnie,de semmi.Ha 20.-át számolunk akkoe holnap vagy is 18.-án kellene,de nem, érzem,hogy meg jönni.
Írta az egyik Nőgyógyász neten nekem,hogy kiszámítgatatlan a mensim időpontja,d en még is félek.Mert hol védekeztünk gumival,hol nem.(Megszakítás)
Csináltam tesztet mind a 2 negatív lett.
Mi a véleményetek?
"kb a 2-3 szemtől tovább nem jutottam."
Ha jól értem, a levél 2. vagy 3. szeménél tovább nem szedted a gyógyszert? Mert akkor gratulálok, sikeresen megkavartad a ciklusodat, nem csoda, hogy nem úgy jön meg, ahogy kéne. Ez nem cukorka, hogy ha akarom beveszem, ha nem akarom, akkor meg nem.
Rosszul voltam tőle már nagyon,azért hagytam abba érted???
Igen a 2. vagy a 3. szemig szedtem.
"Mert hol védekeztünk gumival,hol nem.(Megszakítás) "
Hát ha nem védekeztetek normálisan, akkor nyiván lehetsz terhes.
Kérdés, hogy mikor szexeltetek és mikor csináltad a teszteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!