Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha leszólít az utcán egy férfi és közli veled, hogy tetszel neki, leállsz vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:41
11/15 anonim válasza:
"Az utcán általában azért járok mert épp megyek valahova, tehát nem állok le, mert nem érek rá."
Hát igen, mindenki megy valahova, de azért sokan ráérnek, mert időben indultak, vagy nem időre mennek. Például képzeld el, hogy valaki lemegy a boltba hétvégén délelőtt pár zsömléért, mert épp azt kívánja. Szerinted neki sem lehet öt perce, hogy valakivel végül számot cseréljen?
Amit írtál, rendben van, de azért ez nem igaz mindenkire.
12/15 anonim válasza:
Ha csak úgy leszólítana valaki, hogy "hellószia, tetszel!" attól én is menekülnék, mert ez nem a normális közeledési mód.
13/15 anonim válasza:
Ha szimpatikus, és kedvesen szólít meg, akkor megérdemni, hogy beszélgessek vele. :)
15/15 anonim válasza:
Legelső válaszoló! Pontosan ez a gond! Ez a férfiak rémálma, amiket írógatsz. Ezért nem megy oda a kutya sem a nőkhöz, mert így gondolkodnak. Útcán mindenkiben az ellenséget látják. Nem akarok rosszat írni rólad, mert semmit nem tudok rólad nyílván, csak egy hozzászólásra egy ellenhozzászólásként írom. Ez a hozzáállás egy hányadék a nők részéről, ez nagyon nem tetszik. És nekem meg amúgy is tudatalattimban mindig ez süvít a fejemben,hogy a nő mivan ha azt gondolja, hogy mit akar ez a gyökér idegen tőlem, minek pofázik ez itt nekem a süket dumájával, satöbbi... Nekem már komolyan fóbiám van a rendes nőktől. Egy nagy biliszínű dildó való nekik, az nem szólítja le őket! Én meg megyek fizetős nőhöz, ott laza, egyszerű célba érni. Igaz nekem több kéne mint a szex, egy rendes nő, de manapság ez már nem egyszerű. Ne görcsöljetek emberek, akik képtelenek vagytok rá, akik fóbiások vagyok szintén az ilyenektől, menjetek Callgirlekhez, azok is barátnőfeelingesek, soha nem utasítanak el, és még akarnak kedvesek is lenni. Ott nem érhet sohasem csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!