Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha leszólít az utcán egy férfi és közli veled, hogy tetszel neki, leállsz vele beszélgetni?
"Az ilyeneknek akik ott ismerkednek, gyakran van valami deformitásuk, aberráltságuk..."
Bocs, de ez egy oltári nagy marhaság.
Az a nő, aki így gondolja, azzal viszont tényleg lehet valami gond.
Esetleg ha elhiv a legközelebbi kávézo,teázoba akkor szivesen elmegyek,onnan meg könnyü az ismerkedés.
Szerintem szép gesztus.
"ilyen szőrös trollokkal"
Mármint a férfiakra gondolsz? És te beszélsz pszichés zavarról? :DDD
Többek közt az első válaszolóhoz hasonlók miatt lesznek gátlásosak és félénkek a férfiak. Akkora ökörségeket hordasz össze, hogy az hihetetlen! majd fényes nappal, az utcán, ahol több százan vannak, ott fognak megerőszakolni?! Te eszednél vagy, hogy ilyet leírsz?
Ha éppen érdekel, elárulom, hogy az illető sem beteg, sem aberrált, csak éppen kicsi a szociális köre, az állandó környezetében nincsenek alkalmas jelöltek, ezért próbál meg így ismerkedni. Nagyon perverz, ugye?
"leszólít az utcán egy férfi és közli veled, hogy tetszel neki"
Azért ha belevisz még valami frappánsat, eredetit, akkor az sokat javít a helyzeten. :)
De alapvetően nem ördögtől való dolog.
én férfi vagyok, de sztem úgy mehetne a dolog, ha pl. rendszeresen összefutnak mert közel laknak egymáshoz, vagy pl. buszmegállóban minden reggel látják egymást.
sztem a stíluson is sok múlik, sztem egy ilyen "leszólítós", leállítós dolog is működhet akár. de célszerűbb vmi más ürüggyel szólítani le, pl. megkérdezni merre van az X utca, ebből is alakulhat beszélgetés és lehet bókolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!