Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van ilyen lány? Elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van ilyen lány? Elég konkrét a leírás.

Figyelt kérdés

Kisebb-nagyobb eltérések persze lehetnek, de még nem találkoztam senkivel, akire akár csak túlnyomó részben stimmelne az elképzelés, érdekelne, hogy valaki tud-e ilyen hölgyeményről.

160-165 magas,55-60kg, hosszú, sötét vörös\barna, szemüveges, kissé szeplős, fehérvár 30km es körzetében tartózkodik, és Zsófi?

Nem, nem egy konkrét személyt keresek, évek óta egy Zsófira vágyom valamilyen földöntúli okból kifolyólag, külsőre meg elég régóta ez a típus az ideál, de vagy mindig rosszkor vagyok rossz helyen, vagy ilyen lány nem létezik. Ötlet? Tudsz ilyet? Irányíts hozzá! :D

2012. szept. 17. 13:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek. Na munkahelyen vagyok (van egy félórás szünetem), de szerintem megfogadom magamnak, hogy többet az ilyen kérdéseket nem olvasom el.

Erősáramú gépszerelő vagyok, mindig azt hittem, hogy áramütés által fogok meghalni, de most az agyvérzés kerülget...

2012. szept. 17. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Rendben,akkor mikor Marosvásárhelyen tartozkodol irj egy privát üzenetet.
2012. szept. 17. 14:22
 13/20 anonim ***** válasza:
izé... Nándorfehérvár?
2012. szept. 17. 14:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Fehérvárcsurgó?
2012. szept. 17. 14:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Sajnos a kérdést nem lehet szerkeszteni(ha igen, akkor kössetek belém, okulok belőle), a válaszokat meg úgy néz ki, nem mindenki pörgeti végig.:)

Székesfehérvár! Következésképpen csurgó is teljesen jó, 18-20km re van kb. Amikor legutóbb néztem, akkor még kevesebb volt, mint 30.

2012. szept. 17. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Zsófi vagyok :D

De 170 cm, 53 kiló, hosszú világosbarna haj :D szeplő nincs, szemüveg van :D és nem fehérvár közelében lakok :( Ja és van barátom xDD

Sok sikert a keresgéléshez :D :D biztos van ilyen lány, azért nem lehetetlen dolgokat keresel... :D Hajrá :D

18L

(tényleg, kort nem is írtál a leírásban.. :D pedig azért az se mindegy :D )

2012. szept. 17. 15:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos h ma a névnapjukon itt lézengenek az oldalon :S

Előző Zsófinak pedig Boldog névnapot ;)

2012. szept. 17. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:

ma 16:02

Köszönöm szépen, de én májusban tartom :)) de kedves vagy :)

2012. szept. 17. 17:54
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát, benned gyakorlatilag annyi stimmelt, hogy Zsófi vagy, meg szemüveges, azért ez így nem a legjobb arány.:D Mindenesetre köszönöm a biztató szavakat, és valóban, életkort illet volna írnom, de később orvosoltam ezt a hiányosságot.:)

2012. szept. 17. 18:05
 20/20 anonim válasza:
én ismerek egy ilyesmi lányt bár Budapesten lakik és sztem egy kicsit magasabb, de szerintem nem túl szép..
2014. máj. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!