Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szép ez a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a lány? LEÍRÁS LENT!

Figyelt kérdés

Szőke hosszú haj,zöld szem,fehér baba bőr,pirospozsgás arc,halvány szeplők,homokóra alak.

Na? :D

2011. jan. 13. 15:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
És hány centire van a két szeme az orrától, az orra szájától és ezek négyszetgyöke???
2011. jan. 13. 15:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Nagyszerű. Újabb hasonló kérdés...

Erre itt bemutatok néhány válaszlehetőséget (Nem volt még komment mikor írtam):

- "Persze hogy, d*gnám".

- "Nem, ronda vagy."

- "Képet!!!"

Nos ebből még a legutolsó a legértelmesebb. Lásd be, amit leírtál, az egy nagyon vázlatos jellemzés magadról. A fiúk (köztük én is) jó esetben ezeket a jellemzőket teljesen figyelmen kívül hagyják, és a testbeszédére, a mimikájára, a jellemére lesznek kíváncsiak. Legalábbis ez lenne az erkölcsös, civilizált emberi norma.

2011. jan. 13. 15:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van..képet!
2011. jan. 13. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:

így leírás alapján pont az esetem, cukik a szeplők :)

am hány éves vagy és merre laksz? :P

16/f

2011. jan. 13. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
ezt így hogy? inkább muti képet
2011. jan. 13. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
hahóóó rakj fel róla képet!! ne félj nem fogjuk elcsórni tőled !! xd :)
2011. jan. 13. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Képet kérünk:P
2011. jan. 13. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy símán! Inkább, mint csúnya:)
2011. jan. 13. 16:21
 9/14 Fülünyúl ***** válasza:

15:35-öshöz

+1

2011. jan. 13. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Egy tanárom mondta mindig és nagyon igaza volt, hogy "a szép nő akkor jó ha nekem szép, de nem kell h másoknak is tetszen!" Igaz, mivel ha neked tetszik, ne érdekeljen, h másnak tetszik-e, lényeg h te jól elvagy vele, ha meg nem tetszik, akkor mind1 h ki hogy néz rá. Ha esetleg magadról írtad, akkor is értelmetlen a kérdés, mivel ez szubjektív.
2011. jan. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!