Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval.. Van egy lány akibe szerelmes vagyok, csak az a baj hogy másik két srác is az.. De ők ilyen nagydumások, én meg csendes félénk srác vagyok. De én belebolondulnák ha a másik kettő közül jön össze valamelyikkel. Ha én meglátom nem nagyon merek megszólalni vagyis megszólalni meg merek csak vele nem merek beszélni. :/szerintetek mit tegyek? :/

2012. szept. 16. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el belenyugodni, hogy másé lesz.;D
2012. szept. 16. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy azt nem tudok.. És az egyik gyerek az egyik legjobb barátom.. :/
2012. szept. 16. 19:19
 3/6 anonim válasza:

férkőzz valahogy a közelébe.(Biztos tudsz valamit róla ,hova jár el bulizni, mi a hobbija ilyesmi ,nem muszáj úgy odarohanni hozzá stb)Nekem is volt hasonszőrű problémám srác koromban ,csak ezért iratkoztam be szolfézsra ,hogy végül is valahogy szóba tudjak eregyedni a leányzóval. Valahogy összejött a dolog és pár hónapig jártam is vele.

Egyébként ha szabad tudnom hány éves vagy és honnan ismered a lányt? hátha jobb tanácsal tudnálak ellátni.

2012. szept. 16. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
14 éves és osztály társak :D
2012. szept. 16. 19:26
 5/6 anonim válasza:

egyszerűbb dolgod nem is lehetne :D

mellé ülsz órán(lehetőleg ,rendezd úgy a dolgokat ,hogy nem önszántadból ,így kissebb lesz rajtad a feszkó) így egy kis mázlival ő fog hozzádszólni az anyaggal kapcsolatban stb, ilyenkor te mosollyal az arcodon segítesz neki amit értékelni fog. Viszont ne próbáld meg felhivni magadra a figyelmét mert könnyen hülyét csinálsz magadból. Szünet alatt ne csak a többi srácokkal beszélj hanem a lányokkal is akikbe esetleg nem vagy belezúgva és könnyen meg mered szólítani ,ha esetleg több emberrel beszélgetsz és ő is ott van vele is nyugodtan beszélj mosollyal az arcodon és nyugodtan (nem harap).A te problémád nem az amit leírtál ,hanem ,hogy nem közeledtél még lányhoz. Itt nincs mit tenni kutyaharapást szőrével. Ha viszont zavarja a másik két srácot ,hogy a lánnyal barátkozol tedd szét az állukat,úgy sem fognak csinálni semmit ilyenkor az ember elismeri ,hogy "vesztett" .. mit foglalkozol vele? Ha pedig te leszel az még van 3milliárd lány a földön és az összes a tiéd lehet.

2012. szept. 16. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!! :)
2012. szept. 16. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!