Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chat.hu-n, a szexchatnél csak töketlenek vannak?
Figyelt kérdés
Direkt felregisztráltam, mert vmi újat akartam kipróbálni az önkielégítés terén, erre egy olyannal nem találkoztam, akivel szexchatelni tudtam volna. Mindenki ismerkedni, találkozni, kamerázni, stb. akart. Én meg írogatás lévén eljutni a kib*szott orgazmushoz. Szánalom a sok pasi. 20/L2012. szept. 16. 15:59
1/7 anonim válasza:
Én elvileg jó izgatásokat írok,de nem tetszik a stílusod ezért inkább nem..:/F
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves szoktam pedig lenni :) csak ez most felmérgelt.
Akikkel most én chateltem, azok nem bírtak túljutni az élőzés, kamerázás, ismerkedés témáján. Volt egy srác, panaszkodott, hogy nem talál normális partnert, akivel kölcsönösen lehet chatelni, én meg mondom, oké, kezdjünk bele, írom, mit csinálnék a lába közt, erre tovább akar lelkizni.
2012. szept. 16. 16:07
3/7 anonim válasza:
Én leveleznék veled szívesen 16F ..:)
4/7 anonim válasza:
Hát hülyéket fogtál ki.Mindjárt írok neked valami izgatót,ha ihletet kapok:)
5/7 anonim válasza:
Ha van kedved a chat.hu levelezni akkor írj :)
6/7 anonim válasza:
én kipróbálnám veled a szexchatet...19/F ;)
7/7 anonim válasza:
chat.hu-n szinte csak pedofilok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!