Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Próbálkozzak még, vagy hagyjam inkább a francba? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a neten megismerkedtem egy lánnyal. El is kezdtünk csetelni, volt, hogy órákig beszéltünk. Habár személyesen még nem láttuk egymást, mégis kölcsönös volt a szimpátia, külső és belső szimpátia egyaránt. Amikor legutóbb beszéltünk, nagyon jó hangulatban köszöntünk el egymástól, semmi jele nem volt annak, hogy nem beszélünk többé. Azóta pedig valahányszor ráírok, ő vagy kilép, vagy nem válaszol. Ami azt illeti, nem hiszem, hogy velem van a baj. Nem mondtam neki semmi olyasmit, ami miatt haragudna rám, meg elvégre az ember nem beszél olyanokkal órákig, akiket nem kedvel. Egyik barátom szerint addig nyaggassam, meg irkáljak neki, amíg konkrétan le nem írja hogy kopjak le. Ti mit tennétek? Ha volt már részetek hasonló helyzetben, akkor mit csináltatok? Hülye válaszolók kíméljenek!2012. szept. 1. 17:38
1/2 anonim válasza:
Elhiszem, hogy idegesít, én is voltam/vagyok olyan helyzetben, hogy neten tartjuk a kapcsolatot. Egyetértek a barátoddal, addig nyaggasd, amíg nem válaszol. Amúgy ez bunkóság az ő részéről... ha valakivel nem akarok beszélni, a legkevesebb, hogy közlöm vele.
20/L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Jöhetnek még válaszok!
2012. szept. 1. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!