Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután küldtem neki képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután küldtem neki képet magamról, eltűnt msnről, és azóta se láttam. Pasik, miért vagytok ilyen gerinctelenek?

Figyelt kérdés
Már több napja beszélgettünk, és látott rólam képeket de azok csak arcképek voltak, teljesen odavolt értem azok alapján. Aztán mikor küldtem egész alakosat, akkor szó nélkül eltűnt. Mért nem lehet legalább 1 mondatot írni, hogy bocsi nem vagy az esetem? Ti is így szoktátok csinálni?
2012. szept. 16. 15:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem ő volt az első aki ilyet csinált az évek alatt velem!!

Amúgy igen duci vagyok, de gondolhatjátok hogy nem egy 100 kilós, hogyha az arcomon pl nem is látszik. És ráadásul mikor elkezdtünk beszélgetni, rátértünk erre a témára, és mondtam neki hogy milyen az alakom. De ezek szerint nem hitte el, azt hitte hogy csak szokásos nyávogás, mint amit néhány 50 kilós lány is megtesz. Most ne azt írjátok hogy fogyj le és meg lesz oldva...azon vagyok már mióta megszülettem, és teszek is érte.

A kérdés lényege ez hogy miért ilyenek az emberek ismerkedésnél. Ez a bántó benne hogy 3 napig nagyon jól elbeszélgettünk, és akkor is képes simán köszönés nélkül eltűnni.

2012. szept. 16. 15:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy még mindig általánosítasz. Ha néhányszor megtörtént ez a dolog, akkor se könyveld el az összes fiút bunkónak, szemétnek stb. Kivételek mindig vannak. Egyébként, hogy neked is valami hasznosat írjak: ha így bánt veled, akkor miért foglalkozol még vele? Egyértelműen ki lehet venni a válaszaidból, hogy nagyon is agyalsz a dolgon. Lépj tovább, ha ilyen volt, akkor keress mást, aki nem lesz ilyen.

19L

2012. szept. 16. 15:46
 13/20 ASOT ***** válasza:

Azért mert ritka az egyenes őszinte ember.

De az is benne lehet h nem akart megbántani.

Ezért is nem nagyon szoktam ajánlani az internetet mint ismerkedés. Mert mindez élőben egy pillanat alatt eldől, hogy tetszik e a másik avagy sem.

Aztán ha már megtetszett akkor elkezdtek beszélgetni és kiderül h milyen a belső persze lassan kicsit.

Neten ha nincs kép elsőre akkro érheti az embert csalódás is a másikkal kapcsolatban, mert elképzelte h húúde baromi jófej de a külseje lelombozza.

2012. szept. 16. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:

19L-al egyetértek. Nem kell általánosítani.:D

16/L

2012. szept. 16. 15:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy foglalkoztat a dolog, mert nekem nagyon tetszett képek alapján, és a stilusa is nagyon szimpatikus volt, már egészen beleéltem magam, hogy találkozhatunk. A kivételektől akik nem viselkednek igy elnézést kérek, de hát én is a saját tapasztalataimat nézem, valahogy én az ilyen férfiakat találom meg.
2012. szept. 16. 15:49
 16/20 anonim ***** válasza:
ASOT nak meg a 15:46os 19/l esnek igaza van!
2012. szept. 16. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Én általában belülről szeretném megismerni az embert,utána a külsőségekre.

Ezt tényleg nem lenne akadály.Ha tényleg jól el beszélgettünk volna.Egyáltalán nem érdekelne az kis +

Ilyeneket fogtál ki.Nekik fontos a külső..

F19

2012. szept. 16. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, hogy ezt tette, de mit tudsz csinálni? Ha felkeresed és kérdezgeted, hogy miért tette ezt, akkor talán bunkóbb lesz és olyat mond, ami tényleg megsértene. Ne árts magadnak azzal, hogy még foglalkozol vele. Az, hogy külsőre bejött, az csak egy dolog, mert látod, hogy milyen belsőre..

Ne gondolkozz ezen, keress mást vagy foglald el magad egy könyvvel, én is azt szoktam csinálni. :)

19L

2012. szept. 16. 15:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Nézd, gondolj arra, hogy mit írhatott volna még. Most pl ha azt írja, hogy "bocs, de duci lánnyal nem kezdek", az jobb lett volna? Valóban gerinctelenség eltűnni, de ez bonyolult, tényleg lehet, hogy nem akart megbántani. Esetleg írhatsz neki egy e-mailt, amiben olyanokat írsz, hogy "megértem, ha nem jövök be, csak annyit írj, hogy most akkor vége, és ne számítsak többre?"
2012. szept. 16. 16:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Majd ha nem általánosítasz akkor változunk!
2012. szept. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!