Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután küldtem neki képet magamról, eltűnt msnről, és azóta se láttam. Pasik, miért vagytok ilyen gerinctelenek?
Nem ő volt az első aki ilyet csinált az évek alatt velem!!
Amúgy igen duci vagyok, de gondolhatjátok hogy nem egy 100 kilós, hogyha az arcomon pl nem is látszik. És ráadásul mikor elkezdtünk beszélgetni, rátértünk erre a témára, és mondtam neki hogy milyen az alakom. De ezek szerint nem hitte el, azt hitte hogy csak szokásos nyávogás, mint amit néhány 50 kilós lány is megtesz. Most ne azt írjátok hogy fogyj le és meg lesz oldva...azon vagyok már mióta megszülettem, és teszek is érte.
A kérdés lényege ez hogy miért ilyenek az emberek ismerkedésnél. Ez a bántó benne hogy 3 napig nagyon jól elbeszélgettünk, és akkor is képes simán köszönés nélkül eltűnni.
Nem hiszem el, hogy még mindig általánosítasz. Ha néhányszor megtörtént ez a dolog, akkor se könyveld el az összes fiút bunkónak, szemétnek stb. Kivételek mindig vannak. Egyébként, hogy neked is valami hasznosat írjak: ha így bánt veled, akkor miért foglalkozol még vele? Egyértelműen ki lehet venni a válaszaidból, hogy nagyon is agyalsz a dolgon. Lépj tovább, ha ilyen volt, akkor keress mást, aki nem lesz ilyen.
19L
Azért mert ritka az egyenes őszinte ember.
De az is benne lehet h nem akart megbántani.
Ezért is nem nagyon szoktam ajánlani az internetet mint ismerkedés. Mert mindez élőben egy pillanat alatt eldől, hogy tetszik e a másik avagy sem.
Aztán ha már megtetszett akkor elkezdtek beszélgetni és kiderül h milyen a belső persze lassan kicsit.
Neten ha nincs kép elsőre akkro érheti az embert csalódás is a másikkal kapcsolatban, mert elképzelte h húúde baromi jófej de a külseje lelombozza.
19L-al egyetértek. Nem kell általánosítani.:D
16/L
Én általában belülről szeretném megismerni az embert,utána a külsőségekre.
Ezt tényleg nem lenne akadály.Ha tényleg jól el beszélgettünk volna.Egyáltalán nem érdekelne az kis +
Ilyeneket fogtál ki.Nekik fontos a külső..
F19
Sajnálatos, hogy ezt tette, de mit tudsz csinálni? Ha felkeresed és kérdezgeted, hogy miért tette ezt, akkor talán bunkóbb lesz és olyat mond, ami tényleg megsértene. Ne árts magadnak azzal, hogy még foglalkozol vele. Az, hogy külsőre bejött, az csak egy dolog, mert látod, hogy milyen belsőre..
Ne gondolkozz ezen, keress mást vagy foglald el magad egy könyvvel, én is azt szoktam csinálni. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!