Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit valaki részegen megtesz, azt józanon már nem?!
ott van, hogy mire értettem..
de köszönöm.
hát...
szerintem részegen csak azt csinálja az ember amit józanul is megtenne csak nem meri valamiért. olyan nincs, hogy én pl. részegen kinyalnék egy lányt, mert józanul se akarom megtenni. :D viszont ha van egy jó pasi, aki bejön, de nem merek ráhajtani józanul akkor részegen valószínűleg megteszem... érted?:D
Az alkohol feloldja a mentális fékeket. Ezért is tesz egy részeg ember olyat,amit józanon nem tenne, mert gátolja benne a fék. Ezért veszélyes olyannal összekötni az életünket, aki részegen agresszívvé válik, mivel ezek a fékek idős korban egyébként is elkopnak. Tehát ha valaki agresszív lesz, annak a természetes mivoltja is agresszív és később ez ki fog jönni.
Aki pedig önmagát tudja kontrollálni részegen, az még nem volt emberesen részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!