Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyformán hazudtunk és mindket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyformán hazudtunk és mindkettő elítélendő, nem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit egy internetes szexpartnerkereső oldalon találtam. Nagyon vadító dumája volt és folyton írkálta, mit szeretne, hogy szeretné stb. Emellett azt is mondta, hogy szűz és már nagyon szeretné elveszíteni.

Amikor találkoztunk, azt mondta hazudott és nem is akar szexet, kapcsolatot akar, csak így akarta felkelteni az érdeklődésem.

Eléggé átverve éreztem magam, meg aztán már a csajt is rendesen megkívántam, így hazudtam én is. Azt mondtam, hogy közben én is elkezdtem érezni valamit és elkezdtem magamba bolondítani. Nem telt el három hét, már feküdt is. Még párszor megdöngettem, aztán mondtam, hogy tartsunk szünetet, mert eléggé untam már a nyavalygását meg a naivitását. Közben másik csaj is lett a láthatáron, aki még szimpatikus is volt.

Erre a csaj elkezdett zaklatni, nem bírom lerázni. Ok, nem voltam tisztességes, de lényegében ő sem volt az, nem?

2012. szept. 16. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő hirdette úgy magát, akkor vessen magára, hogy szinte csak azt is kapta. Sikeres lerázást.

Én nő vagyok, de az ilyen csajokról ez a véleményem.

2012. szept. 16. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

rádindult. mi volt abbana tisztességtelen. Aztán időközben rájött, és megbánta, hogy ribis volt, mert elkezdett érezni is valamit.

Szexet hazudni enyhébb, mint szerelmet, és úgy átverni

2012. szept. 16. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Elõszöris amit te tettél,az a csaj aljasságának a méltó fizetsége volt!!!Nehogymár magad hibáztassad.Jól tetted,,én nagyon elhúztam volna a nótáját,agyafúrt némber,egy vipera az ilyen.
2012. szept. 16. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt már szűz, mert akkor nem így hirdette volna magát.

Ha nem olyan lenne a viselkedése, bele is szerethettél volna, de hát nem jött be jellemre, ez bármely normálisan kezdődő kapcsolatra igaz lehet.

2012. szept. 16. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg szűz volt, de annak ellenére minden vadabb dologba belement simán.
2012. szept. 16. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán megérdemelte.....ha te kezdted volna a hazugságot akkor nyilván a te hibád lenne de mivel ő hazudott először....a kapcsolat alapjairól ezért szerintem jogos h nem lett belőle semmi komolyabb

jól tetted

2012. szept. 16. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:

éretlen, gyerek viselkedés mindkettő

te hibáztál nagyobbat, ő nem használt ki szex terén, még előtte szólt neked, ráadásul szűz volt (hány éves is?)

tehát a lány abban hibázott, h rosszul közelített

te dönthettél, h a hazugság kiderülése után mit teszel, lelépsz, és keresel mást (ez lett volna a felnőtt emberi viselkedés), vagy megtorlod (utóbbit tetted)

te azóta sem ismerted be neki a hazugságodat

2012. szept. 16. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóval értek egyet. Nem kellett volna hazudnia a lánynak, de még időben szólt, te kihasználtad a helyzetet, utána is hitegetted, úgyhogy számodra nincs mentség, szemét voltál.
2012. szept. 16. 10:19
 9/10 A kérdező kommentje:

23 volt, és a szex részt nem bánta meg.

Való igaz, nem mondtam meg neki, hogy nem voltam szerelmes, azt mondtam, hogy elmúlt. De sajnos képtelen vagyok vele kapcsolatot fenn tartani, mert hisztis, nyaggatós és mindig rajtam akar lógni. Még most is, pedig mondtam neki, hogy alakul valakivel valami komoly.

Erre pár napja kaptam tőle egy e-mailt meztelen képpel és egy üzenettel, hogy mennyire kíván és szexeljünk megint. Nem megyek bele, mert attól tartok megint a szexel akar megfogni.

2012. szept. 16. 10:30
 10/10 anonim válasza:

Én is jártam hasonlóan, mint a lány.

A különbség annyi, hogy én nem trükkel akartam pasit fogni, de eléggé meggondolatlan voltam. Majdnem 18 voltam és én is szűz, sőt pasim sem volt. Csúnya voltam, elkeseredett és ugyan eszembe sem jutott neten ismerkedni, de azért egy chat oldalon "felajánlottam" a szüzességem. Aztán persze leráztam mindenkit, mert nyilván nem gondoltam komolyan. Az egyik pasi viszont nagyon szimpi volt, mondhatni tökéletes. Annyiban maradt.

Két év múlva megkeresett, aktuális-e a dolog, mondtam hogy nem. Ő is taktikát váltott, beszélgetni kezdtünk, majd találkozni. Magába bolondított, adta a dumát, hogy szeret és majd összeköltözés meg egyszer házasság. Lefeküdtem vele.

Ok, én is hülye voltam, meg talán könnyűvérűnek is tűntem (nem volt, azóta sem lettem), de ő sem volt tisztességes. Persze ennek ellenére nem bántam meg semmit és újra így tennék, mert csodálatos volt az az idő, amíg hittem, hogy szeret.

2012. szept. 26. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!