Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj h nem merek a lányokkal beszélni mert soha sincsen olyan témám ami nekik is bejönne? és miért van viszont ez a többi fickókkal?
nem tudom hogyan tudnák a kedvükre tenni mert mindig amit csinálok soha nem jön be ... :(
viszont akik meg begyöpösödött barmok azoknak meg mindig a lányok csak úgy "hullanak az ölükbe" hiába egyik a másik után törik össze a szívüket azzal h ő nekik nem tetszenek meg hogy nem kell nekik most barátnő meg h van nekik meg hasonlók és mégis egyfolytában őket akarják
Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nőként meg az tapasztalható, hogy a lekezelő, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg őket).
De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)
Én értelek, de a "másik oldalon" is ugyanez a helyzet. A lányok közül is kb. ezt látják a rendesek. Ha túl kedves, odaadó, rendes, sosem bánt meg senkit, akkor nem lesz népszerű a fiúk körében, max csak kihasználják, becsapják, megcsalják.
És nem futnak nyálcsorgatva utána, mint a lekezelő csajok után, akik mindennek lehordják a fiúkat.
A lényeg az egyensúly megtalálása. Nem kell szemétkedni, stb. Hanem építs ki egy tartást magadban. Legyél tisztában a saját értékeiddel. Legyen önbizalmad. Mindkét nemnél ez a legfontosabb.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Sokkal inkább a mentalitásoddal lehet baj. Ha kapásból így állsz hozzá, ne csodálkozz, hogy nem jutsz semmire.
És egyébként is, nem lehet meghatározni, milyen téma jön be a lányoknak (jesszus!), elég, ha valahogy beszélgetést kezdeményezel -tök mindegy, hogyan- és majd jönnek szépen a témák.
ok
értem h mit mondasz ( utólsó )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!