Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel kezdjek ismerkedni a lányokkal?
Figyelt kérdés
ötletek?? kicsit félős vagyok, nem merek úgy odamenni egy ismeretlen lányhoz hogy "szia szeretnélek megismerni téged".. :S valami okot kéne találni amivel eléjük állhatok..2012. szept. 5. 16:21
1/8 Illuminált válasza:
"szia szivesen megsunaznalak"
2/8 anonim válasza:
pedig ez a legegyszerűbb módja:DD hány éves vagy?:)
3/8 anonim válasza:
Kérd el a jegyüket, bérletüket, ellenőrzésre.
4/8 A kérdező kommentje:
ha lehet, normális válaszokat kérnék.. -.-
2012. szept. 5. 17:00
5/8 anonim válasza:
"szia szeretnélek megismerni téged".. :S" Hát ez a szöveg elég béna nem kell oda ok. Ha egy helyen vagytok akkor csak tegyél egy megjegyzést valamiről de valami parti képeset. Aztán ha ő is tesz valami megjegyzést már beszélgettek is. Ha nem mond semmit még ha kérdezel is tőle valamit akkor menj azonnal el onnan és kezd el más csajokkal beszélgetni aztán lehet hogy az 1. csaj el kezd veled beszélgetni.... NEM KELL EGY MONOLÓGOT SE ELŐSSZÖR MONDANI csak lassan nyugodtan és ne faggasd semmiről. .)
6/8 anonim válasza:
Menj oda és kérdezd meg: Hello! Szereted a Tibi csokit? :D
7/8 anonim válasza:
bocsi, de én teljesen normálisan válaszoltam. azt gondolom amit leírtam.. és ha nem mered kipróbálni..hát az már a te problémád. de a legtöbb lánynak bejön ha nem utcán csinálod, hanem mondjuk egy szórakozóhelyen.
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő: a te válaszod normális volt, én a másik kettőre gondoltam.. :)
2012. szept. 5. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!