Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról?
Ő amúgy Max Becker az Emily's army basszus gitárosa-ez a moderátoroknak szól akik arra hivatkozva kitörlik állandóan ezt a kérdést,hogy nem tudják ki ez..
Nagyon kisfiús... Most bocsi attól a sráctól, aki mondta, hogy rajta sem látszik meg a kora, de... azért a férfi mindig vonzóbb lesz, mint a kisfiú, külsőre is. Tény, nem tehettek róla, de ha vigasztal, pár év múlva nagy előny lesz (30 évesen 25-nek tűnni, és 20 éves macákat felszedni, hm, nem is hangzik rosszul, ugye? :P ).
Nekem különben nem tetszik a srác. Max 14-5nek nézném, és hát, arra már nagyon nem gerjedek...
01-02 21:15
Most itt vicceskedsz, aztán másik kérdésnél esetleg te is le-pedomacizod a 30 felettit, aki 20 évesekkel ismerkedik, mert 20-25-nek néz ki a 30 feletti srác?
Ugyanis én ebben a cipőben járok, és nem tehetek róla, hogy a 16-22 éveseket vonzom, 30 felett. Volt, aki 17-nek(!!) nézett engem! Csak mert lány arcvonásaim vannak...
Tipikus limonádézenekaros hormonhiányos kisgyerek :D
Minden menedzser álma. Lehet vele eladni a sok kacatot 200%-os profittal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!