Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról?

Figyelt kérdés

[link]

Ő amúgy Max Becker az Emily's army basszus gitárosa-ez a moderátoroknak szól akik arra hivatkozva kitörlik állandóan ezt a kérdést,hogy nem tudják ki ez..

2012. szept. 15. 17:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nagyon kisfiús... Most bocsi attól a sráctól, aki mondta, hogy rajta sem látszik meg a kora, de... azért a férfi mindig vonzóbb lesz, mint a kisfiú, külsőre is. Tény, nem tehettek róla, de ha vigasztal, pár év múlva nagy előny lesz (30 évesen 25-nek tűnni, és 20 éves macákat felszedni, hm, nem is hangzik rosszul, ugye? :P ).

Nekem különben nem tetszik a srác. Max 14-5nek nézném, és hát, arra már nagyon nem gerjedek...

2013. jan. 2. 21:15
 22/29 anonim ***** válasza:
Köszi a vigasztalást, de lássuk be ez nagyon kisiklott téma. Basszus nem hiszem, hogy a velem egy szinten lévő emberek arra vágynak, hogy 30 éves korukig várva elkezdenek 20 éves macákat felszedni, akiket szintén a fiatalosan férfias kinézet érdekel. Reménykednék benne hogy addigra nem erre lesz szükségem, hanem egészséges értékrenddel megállapodok valakivel és felnőttként gondolkodhatok másról. Nem most, de 30 évesen már igen. Senki se arra vágyik, hogy 30-as korában gyorsan becsajozik és kiéli magát hónapok alatt. Nem fair semmilyen nézetből, ezt diétával se lehet megoldani.
2013. jan. 2. 23:18
 23/29 anonim ***** válasza:
De azért mindenesetre köszi, hogy segíteni akartál :)
2013. jan. 2. 23:35
 24/29 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha ez a gyerek 19 éves, akkor igencsak visszamaradt a fejlődésben..
2013. jan. 13. 00:47
 25/29 anonim ***** válasza:

01-02 21:15

Most itt vicceskedsz, aztán másik kérdésnél esetleg te is le-pedomacizod a 30 felettit, aki 20 évesekkel ismerkedik, mert 20-25-nek néz ki a 30 feletti srác?

Ugyanis én ebben a cipőben járok, és nem tehetek róla, hogy a 16-22 éveseket vonzom, 30 felett. Volt, aki 17-nek(!!) nézett engem! Csak mert lány arcvonásaim vannak...

2013. jan. 27. 21:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Elgépeltem. LÁGY akart lenni, bár ha nagyon ráerőltetjük a kifejezést, akkor lányosak is egyben az arcvonásaim.
2013. jan. 27. 21:08
 27/29 anonim ***** válasza:

Tipikus limonádézenekaros hormonhiányos kisgyerek :D

Minden menedzser álma. Lehet vele eladni a sok kacatot 200%-os profittal...

2013. febr. 8. 19:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Sajnos már ilyen fiatal gyerek létére használt portéka. Össze van firkálva a teste.
2013. febr. 16. 21:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Amúgy tök poén, hogy itt mindenki húzza a száját rajta, hogy valószínűleg milyen nagyképű, vagy nyálgép, vagy hülye idióta. Közben meg szerintem pont neki jól megy, szeretik a társaságában és boldog. hmmm...
2013. febr. 17. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!