Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról?
Ő amúgy Max Becker az Emily's army basszus gitárosa-ez a moderátoroknak szól akik arra hivatkozva kitörlik állandóan ezt a kérdést,hogy nem tudják ki ez..
HÁÁHÁÁHÁÁÁ :DDDDDDDD
Ti legalább végre őszinték vagytok b.meg :D
Ugyanilyen cipőben járok teljesen, nem vagyok csúnya az ismerőseim szerint sem, de ez nem is lényeg.
Bocs a kifejezésér, de totál felb.ssza az agyam az a tonnányi álszentség, hogy bármikor bárkit itt megkérdezünk (x millió ilyen kérdés van), akkor minden lány nemű váltig állítja, hogy ez nem hátrány, szereti a fiatalos arcokat, továbbra is csak a belső számít, legyen igényes és jófej... jajajajaja, nagy lóf.szt :D
Ugyanezt tapasztalom állandóan, ezt úgy értem, hogy kézzel foghatóan mindig, és tudom, hogy működik, magyarázgasson nekem a rosseb. Ez a srác legalább népszerű lehet, így biztos van neki egy kis tábora. De mivel én is letagadhatnék vagy 4 évet és ugyanebbe a korosztályba tartozom, lenéznek és megvetnek, pl ha kiderül a korom, pontosan ugyanaz a reakció, amit előre tudok már. És mi ezzel a gondom, mi az, ami leginkább aggaszt? Hogy ezt mindenki ízig-vérig tagadja, legutóbb egy ilyen kis hülye alfahím elkezdett ordenáré módon osztani itt a fórumon, hogy ez azért van mert ronda vagyok és gyenge ragyás hülye. (És hiába próbáltam jellemezni magam, hogy nem így van és hogy mik az okok, utána még ő fogyatékosozott meg folytatta az alpári stílust, továbbra is jellemzi a fórum színvonalát, hogy ez teljesen elfogadott-.-)
Szóval ja, biztos én látom rosszul, most is ezt bizonyítja ez az x hozzászóló ;) (Logikus lenne a kérdés, hogy akkor miért nem érdeklem a fiatalabbakat se? A válaszom erre az lenne, hogy de igen, a 13-14 éveseknek kifejezetten tetszem :PP)
Utolso- a fiatalos arc nem egyenlo a kisfiuval!
es en mar kicsit kinottem ebbol a korosztalybol, szoval nekem a 20 eves is kisfiu lesz. :)
Hát akkor vajon rám mit szólnátok? :D
22 évesen 16-nak nézek ki, mások szerint. Ja és ezért van annyi 13-15 év körüli rajongóm facebook-on is. De még több is lehetne, ha úgy is öltöznék, mint a páwa görcsök. :D
Na de tényleg f@szság, hogy a korombeli lányok szemében csak kisfiú vagyok és bizony kénytelen vagyok beérni egy 14 éves kislánnyal. :S
#15 Ez roppant pedofil mondat volt :DDD
Nekem nem jön be. Cukinak cuki , meg miegyéb.
Én leszek a kivétel, aki tényleg komolyan, őszintén gondolja, hoyg nem hátrány a kisfiús/fiatalos kinézet.
Ennek ellenére Max Becker-ről lerí, hogy egy beképzelt egoista barom, és nem hinném, hogy ez csak a "nagy" hírneve miatt van.
Lerí? :D Pár képet láttál róla, ezen kettőben gitárral a kezében áll csak, egyen pedig mosolyog. Elég merész értékelési rendszered van. :D
Azt, hogy "őszintén gondolod", gondolom úgy érted, hogy számodra nem hátrány, de a véleményed attól még nem az, hogy általában sem hátrány. Mert ha igen, akkor az hülyeség. Elismerem, hogy léteznek olyan kivételek, mint te, ők általában olyan 30 éves múltak, és a 25 éves kinézetűek tetszenek nekik, szóval még mindig hiteltelen ez így. Hacsak nem te is 17-19 vagy és kinézetre bejön a képen látható srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!