Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a csúnyákkal, ha minden csak a szép embereknek jár?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 13:10
2/13 anonim válasza:
MegalapíTTYÁK a Kúza Nosztrát, Márianosztrán.
3/13 anonim válasza:
A csúnyáknak is ugyanúgy jár valami, mint a szépeknek.
5/13 anonim válasza:
"A csúnyáknak is ugyanúgy jár valami,"
Például, mi?
6/13 anonim válasza:
Kihalunk, és később az fog csúnyának számítani, aki most átlagosnak.
7/13 anonim válasza:
én ugy làtom, pont forditva van...A szépeket elàssàk mindenütt, és a csunyàkat istenitik...én az arany középut vagyok, vékony, de mindenki a zsirosabb nöket részesiti elönyben...
8/13 anonim válasza:
persze a szépség relativ, és àltalànositani sem akarok, de sajnos ezt làtom mindenütt! HA vékony vagy, jönnek a tulsulyosak, és leugatnak, és az a legszomorubb, hogy a "férfiak" is kiàllnak melettük...Bezzeg ha valakit én kövérezek le, akkor màr szemét vagyok...àààhh, nem értem én màr ezt...
9/13 anonim válasza:
szép-csúnya: ember-ember
Minden egyformán jár. Ha valaki "csúnya" az még lehet valakinek szép.
Ha igényes vagy magadra és elfogadod saját magadat, akkor ez kifelé is meglátszik. Minden a fejben dől el.
Csak nézz körül, hogy milyen medvedisznóemberek szaladgálnak az utcán... és van párjuk.
Bár a kérdést nem célzottan a párkeresés kapcsán tetted fel ... a munka, vagy segély is jár a csúnyáknak XD
10/13 A kérdező kommentje:
mindenre értettem.az emberek szívesen keresik a társaságukat, kivéve akkor ha iszonyatosan bunkók vagy beképzeltek.mindent megkapnak, szerelmet, munkát...
2012. szept. 15. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!