Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval van egy pasi aki nagyon tetszik viszont van barátnője .Én ki nem állhatom a csajt, nem egyszer beszóltam neki és ezt tudja a pasi is.A sráccal msneztem egyszer-kétszer de semmi érdemlegesről nem dumáltunk.Mivel a legutóbbi msnezésünk régen volt ezért cikinek tartom "csak úgy" ráírni.Nem is tudom miféle ürüggyel kéne neki írni.Jó tudom bunkóság elszedni más pasiját de...meg úgy gondolom a mostani csaja olyan kis csendes,félénk.Én viszont már kevésbé.
2009. júl. 30. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha te vagy a kemény, akkor minek a mi tanácsunk? ülj az arcába ha legközelebb találkoztok
2009. júl. 30. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaja kicsit sokat gondolsz magadról nem?Ha tetszenél a fiúnak lépet volna már,b.nö ide vagy oda.Msn kersztül is olyan dolgokat irt volna amitöl te egyböl levágod,hogy tetszel neki.De nem igy történt.Azzal meg csak rontottál a helyzeten,hogy beszologatsz a b.nöjének.Ezt egy pasi se dijjaza.Amugy meg lehet,hogy a csendes,aranyos kislányokat szereti.Nem a keménykedö,beszologatos.......Érted ez van.De legyen egy kis pozitivum is.Proba szerencse:) 26/L
2009. júl. 30. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend

No way, no way, I think you need a new one

Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend"

Avril Lavigne - Girlfriend <- tanulságos, rólad szól ;)

2009. júl. 30. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:
De én azelőtt is beszóltam a csajnak mielőtt ő összejött volna ezzel a sráccal,amúgy énse vagyok aza keménykedő "én vagyok a leglazább meg legszebb" de azért annál a csajnál kissé pörgősebb vagyok,ez most ekkora negatívum lenne?
2009. júl. 30. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. jobban szeretem a csendesebb lányokat , szóval kinél mi. De ahogy látom nagyon azthiszed, hogy te jobb vagy annál a lánynál ,és szerintem ez az a stílus ami sokaknak nem jön be. Lehet lepontozni :)
2009. júl. 30. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

hát én jól pofáncsapnám azt a csajt aki megpróbálná elszedni a barátom, főleg hogy ekkora arccal.. szerencséd hogy csendes az illető

velem is megesett már hogy olyan srác jött be akinek volt barátnője, és mondjuk nem is volt szimpatikus nekem a lány.. de a bőr leégne a képemről ha megpróbálnék közéjük állni.. bunkóságnak van határa :)

2009. júl. 30. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
hát az tuti hogy én se díjaznám , lehet csendes lennék de kitépném az összes haját aki elszedni a pasim !! Szerintem a srác nem azért van a barátnőjével mert te tetszel neki, nem gondolod hogy ez kicsit pofátlanság? már rég veled lenne ha annyira téged akarna.Nézz ki valaki mást akinek bejönnek az ilyen lányok!
2009. júl. 31. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!