Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az érdekelne hogy mi/mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érdekelne hogy mi/mik okozhatják a nemi szervem viszketését? (Aki nem veszi komolyan a kérdést, inkább ne írjon semmit! )

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja érzem, hogy folyamatosan viszket a nemi szervem.. (2 partnerem volt,tehát nem sok és szükséges módon(intim lemosóval) tisztálkodom lent. gyengébbek kedvéért ezt hozzátettem) megnéztem kis tükörrel, de semmi furcsát nem láttam. Egyszerűen viszket és néha szúr is. Esetleg fehérneműk anyagára vagyok allergiás(ezt azért kétlem,mert mindenféle anyagú fehérneműm van,és mindnél szúr,tehát kétlem,hogy minden anyagra érzékeny) Milyen okai lehetnek ennek??

L/16

2012. szept. 15. 02:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az intim lemosót nem kellene minden nap használni, mert kiöli a saját normál flórád.
2012. szept. 15. 13:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Az mit jelent pontosan?? :O
2012. szept. 15. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan baktériumok amiknek ott kell lenniük :) A lemosó pedig ezeket is letakarítja.
2012. szept. 15. 20:25
 14/17 A kérdező kommentje:
És az baj? :S
2012. szept. 16. 02:29
 15/17 anonim ***** válasza:
nem előny :) mondom, hétfőn go to nőgyógygász, és miután megvizsgált,megkérdezheted ezt is, ill megkérheted h mondja el, h mi miért stb...
2012. szept. 16. 03:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Az intim lemosó PH-ja a hüvely PH-jával megegyezik. Tehát sokkal jobban teszi, ha ezt használja, nem pedig szappant.
2012. szept. 16. 10:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm minden kedves válasz adónak. :)
2012. szept. 17. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!