Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudna valaki segiteni? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna valaki segiteni? (lent bövebben! )

Figyelt kérdés
14 éves vagyok lány és tudom h a lányokat szeretem. na most az van h én 8-9 éve tudom h az vagyok szoval akkor csak 5-6 éves voltam.igy tehát egyértelmü h nem a kamaszkor miatt érzem.kiskorom ota fius ruhákba járok focizok sportolok.sok lány megtetszik de csak ugy h szép meg minden...nah most van egy lány akitt két éve szeretek reménytelenül.ö tudja ezt öt honapja.tavaly mikor hetedikes voltam akkor jöttem át ebbe a suliba(mert eddig nem ide jártam) 7.ben egész évben utált az a lány. aztán 8dikba elmondtam neki h mi a helyzett h szerelmes vagyok belé és h a lányokat szeretem...azota joban vagyunk és ö a legjobb barátnöm és forditva.Tudom h a pasikat szereti és ez nekm nem tul jo érzés hiszen ö az elsö igazi szerelmem...ö elfogadja h ien vagyok és sokat logok vele.Viszont azt is tudom h 14 évesen bele kezdeni egy párkapcsolatba nem a legjobb föleg ha lány lánnyal jár.Megfogadtam sok embernek h 18 éves koromig nem akkarok randizni senkivel....kegyetlenül nehéz nekem igy h ö itt van a közelemben és h egy szakközépbe megyünk.+ nagyon fius vagyok és hát a legtöbb melegnek a nöies melegek jönnek be(tapasztalat).Mit tudnék tenni h elfelejtsem mert 2 éve szeretem és nem a legegyszerübb igy....ha elkezdek egy másik lánnyal egy kapcsolatott tudom h nem lesz belöle semmi és h semmi értelme...de ha annak a barátnömnek meg tetszenék akkor se akkarnék vele össze jönni mert tudom h csak elcseszném az életétt h ha egy lányba lenne szerelmes...nem tudnék vele járni és mégis teljes szivemböl szeretem.....(van vlmi gyogyszer szerelem ellen???) Eltudnám vlhogy felejteni vagy ilyesmi?????KÉRLEK SEGITSETEK!!!!!!!!!!(bocs h ha nem tudtam megfogalmazni,nem érthetö és ha sok benne a hiba...igy is nehéz volt leirni:))
2009. júl. 30. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

"8-9 éve tudom h az vagyok szoval akkor csak 5-6 éves voltam" Bocs, de erre csak egy valamit tudok írni: pfff whehehehehe XDXDXD

Kérlek mondd hogy kamukérdés XDXD

2009. júl. 30. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
21:28 Már meg ne haragudj de szerintem "pofátlanság" kinevetni valakit azért mert a saját neméhez vonzódik! Ha nem tudsz neki segíteni akkor miért kell mást szívatni! Már meg ne haragudj de ez nem egy civilizált emberhez való viselkedés!
2009. júl. 30. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pihenj kicsit, PAUSE!!és várj még picit.

Még olyan fiatal vagy, hogy nyugodtan lehetsz reménytelenül szerelmes valakibe, kapcsolat nélkül.Szerintem várd meg mit hoz az élet,még olyan sokminden változhat amire nem is gondolsz.Ha elkezdődik a suli, új embereket ismertek meg, nagy lesz a nyüzsi.Addig szerintem ábrándozz csak magadban a szerelemről.

2009. júl. 30. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
a 2 év nem sok a reménytelen szerelmeknél, én ált. suliban 6évig voltam az, aztán elmúlt.
2009. júl. 30. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Igazad van, bocs még egyszer, de én nem azt nevettem ki hogy saját neméhez vonzódik, (azon inkább sírni tudnék) hanem hogy ezt már 5-6 évesen tudta! Még most is elkap a röhögés ha erre gondolok XDXD Beszarás, ez annyira kib*szottul hihetetlen hogy már ezen is sírnom kell
2009. júl. 30. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hát nem igazán tudom mit tehetnél, kár h egy suliba mentek..mert ha nem egybe mennétek talán eltudnád feledni!Én is így felejtettem el az exemet. Lehet csak azért vagy belé még mindig szerelmes mert nem kaphatod meg./tapasztalat! én is ilyen voltam ennyi idős koromban./Ha tényleg szereted akkor nagy gáz van.:( Próbálj más lányok után nézni csak ezt tudom javasolni. Így, h barátnők vagytok maradjatok azok, mármint /mint írtad is nem jönnél vele össze/ ne rontsa az el a barátságotokat, h véletlenül rányomulsz./véletlenül./

próbálj más lány után nézni vagy vhogyan elfelejteni!Csak ezt tudtam segíteni.(ha ért vmit)

Sok szerencsét!:)

2009. júl. 30. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és kedves gyereknek üzenem h fiuk között nöttem fel+ nem tehetek rola...szoval nyugodtan kiröhöghetsz engem nem zavra hid el. (de van egy srác aki meleg és a barátom ö is régota tudja....mondjuk 3 meleg ismerösöm van de ez nem lényeg....):Dköszönöm mégegyszer a válaszokat:D lehet az lesz a legjobb ha pszhihologuhoz(vagy h irják) fordulok:D télleg nem vagyok teljesen norm.:D
2009. júl. 30. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Már megne haragudj de tényleg rohadt egy bunkó ember lehetsz inen látszik hogy az IQ szinted nem haladja meg az átlagot...nm tehet rola h igy érez,ha a meleg férfiakat elfogdta vagy eltudja fogadni a társadalom akr nőket egyaránt!
2009. aug. 2. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!