Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem? :' (
Én elbeszélgetnék vele a helyedben de nagyon! Szemtől szemben. Ha baja van, mondja meg!
Az én (már csak volt) "jó" barátnőm azt vágta a fejemhez, hogy én csak itthon ülök és semmit nem csinálok, míg neki mennyi dolga van amit én nem vagyok képes megérteni! Tehát szerinte egy semmittevő vagyok! Ezt a kijelentését nagyon megjegyeztem meg a hangsúlyt, úgy beszélt velem mint egy kutyával! Sosem bocsátom meg ezt a mondatot neki! Ezt az egyet semmikor sem!
(Előzmény amúgy az volt, hogy munkanélküli vagyok jelenleg, ő meg suliba járt... Éppen költözés előtt állt, amikor elmentem hozzá mert mindig lepattintott, hogy nem ér rá! Amikor odaértünk a másik barátnőmmel hozzá, éppen ALUDT napközben! Szóval nagyon sok dolga volt. Aztán megakartam beszélni, hogy miért pattintott le egy hónapon át folyamatosan azzal, hogy MAJD beszélünk! MAJD, MAJD, MAJD... erre SOHA! Erre azt kiabálta nekem, hogy az Ő házába én ne merjek vele kiabálni - holott ő ordított. És akkor mondta, hogy én semmit nem csinálok... Ez volt a hála, ez volt a fantasztikus barátságunk lezárás a részéről. Ja, utoljára eljött még hozzám akkor is késve és szerintem csak azért, mert nálam maradt egy drága holmija...)
Na, most kifejtem neked röviden, tömören:
*nagy lélegzetvétel* beszélj... most figyelj! vele!
Beszélj vele.
Mert egy irigy frigid pics@, húgom 2 év után hagyta ott a BFF-ét mert elege lett belőle, állandóan kötekedett, utánozta - ugyan úgy öltözött és ugyan olyan dolgokat vett magának mindig mint a húgom. Egyszerűen az agyára ment, nem egyszer szégyenbe tette mikor az utcán hangosan szóvá tett illetlen dolgokat.
Az ilyen neveletlen pics@kat ott kel hagyni! Jobb barátnőt érdemelsz!
Nem is kell vele beszélned, egyértelműen hajt a palidra, vagy szebb vagy tőle, és féltékeny, irigy.
Kukábavaló!
Na látod, ezért nincsenek nekem barátnőim. Mert tele lett velük a faxom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!