Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, akik ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik ezen az oldalon regisztrálva vannak és látják, tényleg csúnya vagyok és kövér?

Figyelt kérdés

Állandóan ezt mondják nekem a suliban, csak mert az osztály tele van anorexiás pics@kkal és mindig azt kapom, hogy egy dagadt disznó vagyok. Csináltam pár képet ha megnéztétek leírnátok valóban olyan vagyok? Én már nem tudom mit gondoljak, ha szép lennék sem tudnám már annak látni magam. :(

[link]

[link]

2012. szept. 14. 02:34
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
És 27-es kívánok neked egy életen keresztüli állandó üldöztetést, hogy mindenki csak bántson téged! ;)
2012. szept. 15. 19:40
 32/35 anonim ***** válasza:
Rohadt jól nézel ki. Összejönnék veled. Kár, hogy a második képen nem látszik az arcod.
2012. okt. 2. 20:37
 33/35 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, nőies alakod van, és az arcod is egész jónak tűnik.
2012. okt. 7. 23:19
 34/35 anonim válasza:
Nem vagy kövér :) Teljesen normális az alakod ;))
2012. okt. 25. 15:41
 35/35 anonim ***** válasza:
Ír le az osztály társaid nevét és lezsírozom az orosz maffiával
2013. nov. 1. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!