Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, akik ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik ezen az oldalon regisztrálva vannak és látják, tényleg csúnya vagyok és kövér?

Figyelt kérdés

Állandóan ezt mondják nekem a suliban, csak mert az osztály tele van anorexiás pics@kkal és mindig azt kapom, hogy egy dagadt disznó vagyok. Csináltam pár képet ha megnéztétek leírnátok valóban olyan vagyok? Én már nem tudom mit gondoljak, ha szép lennék sem tudnám már annak látni magam. :(

[link]

[link]

2012. szept. 14. 02:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Mi a francokat keres ott egy k*rva amcsi zászló???
2012. szept. 14. 07:00
 12/35 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos alkatod van. Szerintem teljesen jó.

Nincs mitől félned.

2012. szept. 14. 07:32
 13/35 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek, szeretem azt az országot, de ez most nem ide tartozik...és köszönöm, jó pozitív válaszokat is látni :)
2012. szept. 14. 08:01
 14/35 anonim ***** válasza:
egy gyönyörű lány vagy...egyáltalán nem vagy kövér...
2012. szept. 14. 08:33
 15/35 anonim ***** válasza:
Iiiistennõ vagy kedves!:)
2012. szept. 14. 08:51
 16/35 anonim ***** válasza:

Csatlakozom egyik előttem szólóhoz... igazi Nő vagy! Szép alakod van és abszolút nem vagy kövér. Hogy az anorexiások mit gondolnak ne érdekeljen.

Egy 34 éves férfi

2012. szept. 14. 10:22
 17/35 anonim ***** válasza:
63%
Ne viccelődjünk, srácok! Azt nem lehet nőnek nevezni, akit ennyire befolyásol mások veleménye! Ha a barátnők kövérnek mondják, nem tudja magát szeretni és elfogadni, de ha néhány tök idegen itt, gyakorin azt mondja, nem kövér, jobban érzi magát. Ez nem felnőtt viselkedés, ez az óvoda! Nem azzal van gond, hogy ki mit mond, kislány! Hanem azzal, ami ennek határása benend zajlik! Súlyos önértékelési problémáid vannak! Ez itt a bibi, nem az osztálytársak! Ha tudod, ki vagy, és mlyen vagy, akkor mondhat bárki, bármit, max. tojsz a fejére! Amíg ez nincs így, addig még sokat kell fejlődnöd!
2012. szept. 14. 10:33
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Túl vékony vagy nekem!

szép is vagy ezért irigek rád

2012. szept. 14. 10:48
 19/35 anonim ***** válasza:
11%
Nekem a vékonyabb lányok jönnek be, mert én is vékony fiú vagyok és furán néznénk ki együtt, de amúgy még véletlen sem vagy kövér max duci.
2012. szept. 14. 11:06
 20/35 anonim ***** válasza:
Szerintem pont tökéletes alak, és nem vagy csúnya. 19/F
2012. szept. 14. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!