Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt kapnád egy elöre megbeszélt tali elött sms-ben valakitöl, h "Nincs kedvem most találkozni veled", arra mit reagálnál? Hogy esne? Mi jönne le belőle?
ha harmadszorra is ezt írná hagynám a francba
egyébként szarul esne elsőre is
Legalább valami ürügyet kitalálhatott volna igazán...
Mondjuk én hasonló helyzetben visszakérdeznék, hogy miért nincs... a kommunikáció néha csodákra képes. Kiderülne, hogy épp olyan a hangulata, vagy egyáltalán nincs kedve, mert un téged, vagy inkább a barátnőivel van...
Egy kérdést megér szerintem.
Első: He?!
Második: Ha jó kedvem van DAFUQ?!
Harmadik: Elmész te a p...ba!
Röviden.
Egyébként komolyan elkezdenék érdeklődni (értsd akár direktbe rákérdezve), hogy érdeklem-e egyáltalán, és ah nem, akkor legyen olyan kedves és mondja meg, nem fogojk anyázni, nem fogom szidni, szépen elköszönök, és engem többet nem lát.
18F
Az jönne le belőle, hogy szüljön sünt! Szórakozzon a jó édes anyukájával.
Nem igazán reagálnék semmit, meginnák egy sört, vagy valamit, aztán mennék a dolgomra, de nem lenne 3. találkozó, egyszer oké, közbejött valami, másodszor már azért gáz... nem tudja beosztani az idejét, felelőtlenül ígérget stb...
Megmondom őszintén,én kifejezetten örülnék neki. Azt vonnám le belőle,h az illető lánynak van gerince,mert legalább beismeri,h szarik rám.
Sokkal jobban utálom azokat a kis álszent szűzk*urvákat akik össze vissza hazudoznak,h jaaaj,sajnosz nem éjek já,mert csajszikkal plázázunk,majd legközelebb:P...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!