Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól tudhatom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól tudhatom, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Lányos lány vagyok és voltam már szerelmes lányba. Nemrég szakítottam a barátommal és úgy néz ki, hogy most összejövök egy leszbikus lánnyal, aki nagyon tetszik. A személyisége tetszik és nem igazán érdekel a nemi hovatartozása. Egyre kevésbé érdekelnek a fiúk, de nem tudom, hogy ez változhat-e. Ha összejönnék evvel a lánnyal és kipróbálnám vele a szexet is, akkor elképzelhető, hogy soha nem tudnék már ránézni a fiúkra? Esetleg lehet, hogy ez csak kíváncsiság és ha kipróbálom, akkor csak egy élmény marad?

16/L

2009. júl. 30. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez puszta kiváncsiság, és ettől még nem vagy leszbikus, csak lehet, h nem volt annyira jó a kapcsolatod a barátoddal.

Ha kipróbálod a saját nemeddel az szerintem nem baj, és nem szégyelni való :)

HA meg utánna nem tudsz pasira nézni, akkor neked ez volt megírva :)

Bármi lessz is ne szégyeld:)

2009. júl. 30. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
igen elképzelhető hogy már nem fogsz fiúkra vágyni. inkább vállald fel magad előtt a nemi hovatartozásodat és bekélj meg vele, mint hogy egész életedben boldogtalan légy és magadra erőszakold a pasikat.
2009. júl. 30. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogy mi lesz, az majd eldől. Most éppen a a lányra koncentrálj,akiről írtál, és sok sikert hozzá. Ne gondolj arra, mi lesz utána. Majd akkor ezen agyalhatsz, de fölösleges, majd akkor meglátod, kihez vonzódsz vagy ki kell neked.

f24

2009. júl. 30. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Voltál már úgy szerelmes pasiba, mint abba a bizonyos lányba? ha igen, szerintem akkor tuti nem vagy leszbikus.
2009. júl. 30. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:

16 éves korban még nemalakult ki végérvényesen a sexuális beálitottságod,még kell 1-2év.Lehet,hogy leszbikus vagy de ezt nem most fogod meg tudni.

Sok sikert a lányhoz.

2009. júl. 30. 18:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2009. júl. 30. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem leszel leszbikus.

Te egy önérzetes biszex p.csa leszel, aki dug bármit (mint a lopott bicajt), ami él és mozog.

2009. júl. 30. 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Na. az ilyen primitív embereket kéne innen kitiltani. kösz a hasznos véleményt.
2009. júl. 30. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Hmm, a legjobb válasz szerintem arra a két kérdésedre az, szerintem, hogy: talán és lehet.

Szerintem nem életkorhoz köthető, inkább ahhoz, hogy a kapcsolataidat hogy éled meg, mennyire milyen, hogyan alakul ki egy-egy helyzet. Inkább idő kérdése. Minden változhat vagy sem.

Lazíts! Aztán mondjuk... öt év múlva kiderül! :]

Csak érezd jól magad.

17/L [L]

2009. júl. 31. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenki szereti a leszbiket:)
2009. aug. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!