Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így menne oda hozzátok egy pasi, ugye nem küldenétek el? (többi lent) 22/F
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy úgy mennék oda hozzátok lányok, hogy hülye fejeket vágok, grimaszolok, elkezdenék átváltozni előtettek,tánc, karate, kung fu mozdulatokat adnék elő és skilleznék előtettek ( na jó ezt biztos nem értitek, de megmutatnám). Bevallom őszintén úgy "normálisan" egyikhez se tudok odamenni, mert akkor gyakran elrontom vagy beledadogok meg kifogyok a szavakból kérdésekből és csak úgy tudnék odamenni valakihez, ahogy fentebb leírtam. Ugye vannak olyanok akik megértenének, és komolyabb kapcsolatot tudnék vele tervezni? Nagyon megnyugodnék akkor. :)2012. szept. 12. 23:18
21/31 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat szeretném, ha minél több lány szeretné az ilyen közelítést, és megszeretne mert én nagyon tudnék szeretni.
2012. okt. 9. 17:14
22/31 A kérdező kommentje:
Amugy én imádom Jim Carreyt és kb olyan fejeket vágok, mint ő. Na lányok valaki? Mellettem sose lenne rosszkedvetek. :) Ugye nem akarjátok, hogy rossz kedvem legyen? :(
2012. okt. 9. 17:25
23/31 anonim válasza:
Remélem nem lesz bántó,amit írok
ha egyszer előfordulna,így jönnél oda,de amúgy szimpatikus lennél,tetszenél,akkor nem küldenélek el,nevetnénk együtt egy jót,és beszélgetnénk
viszont ha rendszeresen előfordulna,mások előtt is,akkor nekem kicsit ciki lenne
24/31 anonim válasza:
Mi az isten az a "skillezgetnék"?
25/31 A kérdező kommentje:
Tudod ezt nehezen lehet elmagyarázni, mert erre nincs szó ezt a szót én találtam ki. Tedd a két kezed az arcodhoz, és kezd el a kezedet rángatni.
2012. okt. 17. 12:39
26/31 anonim válasza:
A skill egy angol szó, aminek ezek szerint semmi köze hozzá. Nem vagy te nyelvújító, ne találj ki új szavakat, főleg ne ilyen baromságokat. :)
27/31 anonim válasza:
hát...:S szerintem ez nem valami megnyerő felszedési trükk, ennél még az is jobb lenne, ha papíron felmutatnád, úgy hogy leírtad, amit szeretnél.
28/31 anonim válasza:
én imádnám:D sajnos eddig még senki nem jött hozzám oda ilyen módon:D de egy biztos jobban tudnám értékelni mint a szokásos sablon leszólításokat:) nagyon bejön ha vki kicsit bolond:D
18/L
29/31 anonim válasza:
Biztos van akinek ejön, nekem sajna nem.
30/31 anonim válasza:
én megijednék és azonnal elhagynám a helyet, ahol éppen vagyok. :/ bocsi, de nekem ez nem jön be :S :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!