Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha manapság ennyi lekezelő és tapíntatlan nő van akkor hogyan ismerkedjen az ember?
ma 21:56
Semmi féle szöveget nem használok haver!!Nincs semmi féle betanult gagyi dumám.Nomálisan szoktam közeledni és nem nyomatok nekik felesleges hülye dumát..
ma 22:04
Hát az is lehetséges...na de akkor is!
Semmibe nem kötöttem bele, de te már megjósoltad, hogy bele fogok. Érdekes figura vagy.
Továbbra sem kötekedem, hanem megkérdezem, hogy ebben a konkrét esetben Te mivel kezdted a beszélgetést? Írtad, hogy nincs gagyi dumád, de valamivel mégis elkezded a beszélgetést.
Ne haragudj, de sokszor nekem is idegeimre mennek az utcán, vonaton ismerkedni akaró hapsik. Van barátom, de ha nem lenne, akkor sem az utcán szeretnék ismerkedni. Általában igyekszem tapintatosan lerázni őket, pl. hogy nem érek rá, stb., vagy ha nagyon nyomul, akkor azt mondom neki, hogy kedves fiú, de foglalt vagyok. Van, mikor még el is beszélgetek valakivel szívesen, de van, mikor nincs kedvem, mert hulla vagyok, vagy máson jár az eszem.
Én egy átlagos külsejű nő vagyok, nem öltözöm kihívóan. Feltételezem, hogy egy bombázóra még többen ragadnak. És nem is biztos, hogy ha egy nő szexisen öltözködik, az könnyen kapható, nekem is van olyan barátnőm, aki mindig nagyon csinosan öltözve, kisminkelve jár, de sose volt más hapsija, mint a férje.
Egyébként úgy gondolom, hogy mielőtt megszólítasz egy lányt, keresd vele a szemkontaktust, és akkor meg tudod állapítani, hogy óhajt-e veled kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!