Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy lény de még régen utáltuk egymést de csak nyári szünetbe van itt de a multkor jót beszélgettünk csak vannak bizonyos szeméjek akik nem néznik jó szemmel mert mit tegyek?
nem tetcik? :D tetszik, így írjuk szépen, a személyek meg ly-os. Próbálnátok egyszer végre helyesen írni, ha már kérdést írtok ki, (megjegyzem akinek nem inge ne vegye magára) Meg valahogy a kérdés is kicsit kacifántos.
De válaszolva: Ne tegyél semmit, előbb ismerd meg, de ha egy évben egyszer találkoztok nem hinném, hogy ő a neked való "lény" Másokkal meg ne foglalkozz, csak megkeserítik az életed, azzal foglalkozz, ami neked fontos.
Ha jól értem te a nyári szünetben ET-vel beszélgettél, miközben utáljátok egymást, de van Et anyukája aki nem nézi jó szemmel hogy a nyári szünetben a kis ET földi emberekkel beszél?
Szerintem menny el pszichológushoz.
Hát ezen most kurv@jót röhögtem:D
"bejön egy lény, aki csak a nyári szünetben van itt, de tök jókat szoktunk dumálni" szerintem magyarázd el azoknak a "szeméjeknek", hogy senkit nem kell lenézni amiatt, csak mert ufó. nem szabad előítéletesnek lenni, ezen alapszik a makrokozmosz.
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!