Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit féltékeny és csalódott vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel egy osztályba járunk és van egy fiú aki mindkettőnknek tetszik, szoktunk róla beszélni meg ilyenek. Mindig szoktuk őt nézni, ő is minket és néha ha olyan a helyzet akkor váltunk 1-2 szót de tök aranyos, meg mindig előreenged az ajtó előtt is. Bejelöltük egymást facebookon és ráírt a barátnőmre a srác meg ott irkált neki, hogy szeri meg puszi meg ilyeneket. A barátnőm azt mondta, hogy neki nem kell az a gyerek csak tetszik neki, viszont én szerelmes vagyok (nem mondtam senkinek) és nekem ez nagyon rosszul esik. Bármit megtennék, hogy legalább barátok legyünk vagy valami és velem máshogy viselkedik. Ha szerelmes a gyerek a barátnőmbe, akkor sem fogok haragudni a barátnőmre és nem fogok ezért összeveszni vele de ez nekem tényleg eléggé rosszul esik, tök szomorú vagyok miatta. Mit csináljak?2012. szept. 12. 21:08
2/2 anonim válasza:
hát el kell fogadni hogy nem mindenkinek "mi" tetszünk..és ha nem akar semmit tőled a fiú akkor el kell fogadni,majd lesz olyan akit te is szeretsz és ő is viszont szeret.A barátnőd meg rendes lány ha nem akar vele összejönni,és ha meg is tartja ezt az elhatározást akkor rá nincs is miért haragudni, nyilván féltékeny vagy most rá vagy lennél a helyében...de ez van ilyen az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!