Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác mint én, aki annyit csalódott a nőkben, hogy összejött egy csúnyácska lánnyal?
24 vagyok, 2 diplomám van, 14 éve sportolok és nem nézek ki rosszul.
Gyakorlatilag minden nőben csalódtam eddig. Legyen 19 vagy 25, diplomás vagy sem, plázacica vagy művészlélek. Nem az én igényeim a magasak, csak egyszerű (általam elvárt) emberi és morális kritériumoknak nem feleltek meg (pl. bizalom, hűség, megértés, stb.)
Komolyan nem tudom már kit és mit keressek. Ki az, aki nem fog hazudni, átvágni, megcsalni. Akivel hosszú távon is tervezhetek.
Megoldás lenne, ha nem szép (és ezáltal gyenge jellemű), hanem egy csúnyácskább lánnyal ismerkednék meg?
Van esély rá, hogy azok állják a szavukat, és megértőbbek?
Ki az, aki nem fog hazudni, átvágni, megcsalni?
Nagy eséllyel olyasvalaki, akivel már sokan megtették, és ő is egy normális kapcsolatot szeretne már, mint te.
3.
Mindjárt belinkeli Megan Foxot xD
ez így hülyeség
egy csúnya lány is lehet hűtlen, pont azért l. mert élvezi, hogy őt is meg akarja hódítani más is
de igazából a motivációkon múlik, ki miért csalja meg a párját
nem a szépség a kulcs, hidd el nekem
hogyan lehet az, h TE mindig ilyen lányokat választottál? mert a te döntésed volt, h őket választottad
és most hagyd a külsőt, kérlek
lehet, h csúnya lányból is a hűtlent választanád, mi a biztosíték az ellenkezőjére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!