Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik ilyen furcsán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik ilyen furcsán ez a lány? (valami ötlet? )

Figyelt kérdés

Volt egy randim egy lánnyal amin szemmel láthatólag nagyon jól érezte magát.

A következő nap óta üres levegőnek néz és eszméletlen energiákat fektet abba, hogy ne kerüljek a közelébe. A többi sráccal viszont jó viszonyban van és most mindenki "hajt" rá, én viszont a közelébe se tudok menni.

Egyszerűen annyira idegesít, hogy felrobbannék.... iszonyatosan el is szomorít :( hogyan verjem ki a fejemből?

Egyáltalán ki kell vernem a fejemből? Biztos, hogy vesztésre állok? Nem lehet, hogy épp azzal fogok veszíteni, hogy elhitetem magammal, hogy a többi srác jobban bejön neki?

Facebookról is letörölt, az utolsó hozzászólása valami olyasmi volt, hogy ne akarjam olyanra rávenni amit ő nem akar.

Most nem bírtam ki, 2 órán át kellett vele egy teremben ülnöm, és idegesített, hogy ott nyomult rá a többi srác tőlem viszont távol ült. Úgy viselkedtem mint aki eszméletlen fájdalmat és dühöt próbál visszafogni... nem bírom. Kell a szeretete.

Tetszik. Nem akarok másikat... még egy plátói szerelemmel is megelégednék, csak adjon hozzá teret.....

2012. szept. 12. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem csodálom hogy kerül téged. Mi gyiken mindig össze futunk, én vagyok a "Petra". Szóval, szerintem kissé rámenős voltál...blahblahblah....priviben és a másik kérdésednél mar leírtam a véleményem. :)
2012. szept. 12. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Petra? o.O
2012. szept. 12. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne mutasd neki, hogy mennyire odavagy érte! Csináld úgy, mintha nem is izgatna hogy ott van. Volt egy srác, oda meg vissza voltam érte. Persze ez tetszett is neki. Ahogy nem foglalkoztam vele, nem rendített meg hogy látom, észrevette hogy már nem vagyok oda érte, rögtön érdeklődni kezdett irántam. XD Mert persze mindig az kell, ami elérhetetlennek tűnik. :-D
2012. szept. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!