Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen furcsán ez a lány? (valami ötlet? )
Volt egy randim egy lánnyal amin szemmel láthatólag nagyon jól érezte magát.
A következő nap óta üres levegőnek néz és eszméletlen energiákat fektet abba, hogy ne kerüljek a közelébe. A többi sráccal viszont jó viszonyban van és most mindenki "hajt" rá, én viszont a közelébe se tudok menni.
Egyszerűen annyira idegesít, hogy felrobbannék.... iszonyatosan el is szomorít :( hogyan verjem ki a fejemből?
Egyáltalán ki kell vernem a fejemből? Biztos, hogy vesztésre állok? Nem lehet, hogy épp azzal fogok veszíteni, hogy elhitetem magammal, hogy a többi srác jobban bejön neki?
Facebookról is letörölt, az utolsó hozzászólása valami olyasmi volt, hogy ne akarjam olyanra rávenni amit ő nem akar.
Most nem bírtam ki, 2 órán át kellett vele egy teremben ülnöm, és idegesített, hogy ott nyomult rá a többi srác tőlem viszont távol ült. Úgy viselkedtem mint aki eszméletlen fájdalmat és dühöt próbál visszafogni... nem bírom. Kell a szeretete.
Tetszik. Nem akarok másikat... még egy plátói szerelemmel is megelégednék, csak adjon hozzá teret.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!