Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak titeket zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak titeket zavar ha egy lány bőre barna?

Figyelt kérdés
Természetesen barna én nem vagyok roma származású...sokan romának néznek miatta pedig nem vagyok az van aki még el sem hiszi hogy nem vagyok az..nagyon kínos nekem ez a dolog...ti nektek mi a véleményetek?

2012. szept. 12. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Öö..én nyáron 2x ilyen barna vagyok...:) És nem vagyok roma származású...egyszerűen ilyen géneket örököltem.Apám hamar barnul le.

Ráadásul én nem is sütetem magam!Ha strandon vagyok úszok,csúszdázok,meg hülyülök max enni ülök le.Mégis barnább leszek sok embernél..el sem bírnám képzelni milyen lenne ha még napoznék is xDD

Az enyém nem sötétbarna inkább hasonlít az úgynevezett "rézbőrhöz"...:)

És még sokszor télen is látszik a fürdőruha nyom :D

2012. szept. 12. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Jah és 14L :)
2012. szept. 12. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem felicigány,akkor nem gond.
2012. szept. 14. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!