Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak titeket zavar ha egy lány bőre barna?
Figyelt kérdés
Természetesen barna én nem vagyok roma származású...sokan romának néznek miatta pedig nem vagyok az van aki még el sem hiszi hogy nem vagyok az..nagyon kínos nekem ez a dolog...ti nektek mi a véleményetek?2012. szept. 12. 14:53
1/13 anonim válasza:
Igen, nekem tetszik természetes barnaság, amikor nem szoláriumtól túlpirított a csaj, meg nem barnítókrém narancssárga.
2/13 ASOT válasza:
alapból 2 fehér embernek nem lesz barna hacsak a családban nincs valaki aki más nemzetiségű ne lett volna.
Kérdés, hogy mennyire barna, milyen barna, olyan barna mintha enyhén szolizott lenne, avagy latinos??
dobj fel egy képet fej nem szükséges és egy rövidnaci szerű elég ha van rajtad, de valami bőr látszódjon.
4/13 A kérdező kommentje:
2-dik ilyen képet találtam csak nem tudom mennyire látod rajta [link]
2012. szept. 12. 15:09
6/13 ASOT válasza:
szerintem ez messze van attól...ez olyan mint egy szép nyári napon lebarnult bőr.
8/13 A kérdező kommentje:
7-es ezt nem értem
2012. szept. 12. 15:23
9/13 anonim válasza:
Csak megszámoltam a képen. :)
10/13 A kérdező kommentje:
jajj értem :)
2012. szept. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!