Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek az már gáz ha egy fiú a kapcsolat elején nem akar egyből szexelni? Kort is írjatok légy szíves!
Az a jó.
De ha fél éven belül sem akar, az gáz.
Nekem.:)
De persze mit értesz szex alatt? Mindenféle testiséget, nem feltétlenül az aktust?
36
:)))) És Murr, hány éves vagy?
Engem megszaglászhatnál.:)
Nem hiszem,hogy letudnék feküdni úgy egy nővel,hogy nem ismerem eléggé.Szerintem kell hozzá jó pár hónap,míg odajutok,még ha akarja is.
21/F
Szerintem nem gáz :) sőt szerintem a szexhez kell egy bizonyos bizalmi kapcsolat amit én még idegennel, vagy akit alig pár 2-3 hete ismerek nincs meg.
21/N
Nekem nőként nagyon fontos a szex minősége egy kapcsolatban, és a továbbiakat is eldöntheti, ezért túl sokat nem várnék...
Vannak rossz tapasztalataim is, hogy ha egy férfi vár a szexszel, akkor valamilyen szexuális önértékelési problémája van, nem tud feloldódni teljesen a szexben, és ez jelentősen rontja a szex minőségét és mennyiségét is.
Éppen ezért engem elriasztana, ha egy férfi túl sokat akar várni, nem tudnék közel kerülni hozzá lelkileg sem, ha testileg nem tudok...
De ÉN ilyen vagyok, elfogadom, hogy másnak ez kevésbé fontos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!