Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt modnta egy ismerösöm, hogy a lányok elvárásai a fiuk felé röhejesek, ez tényleg igy van?
3 dolog?
- legyél
- jó
- pasi
hmm, én ezeknek mind megfelelek. Illetve nincs munkahelyem, mert még a másoddiplomámat csinálom az egyetemen, de talán ez nem olyan nagy "probléma". Azt mondják, hogy jóképű vagyok, és attól függően, mennyire lapos a hajam, 189-190 cm magas vagyok. A bal térdem sokszor fáj egy régi kosaras-sérüléstől (igen, ezt talán kötőjellel kell írni), és nagyon szeretem az idegennyelveket.
Nem mondanám magam "álompasinak", de azért jó partinak számítok - legalább is így tekintek egy napos augusztus délután magamra. Mégsem találok hozzám illő barátnőt.
Ez nem röhejes elvárás, ez teljesen korrekt, nekünk férfiaknak (a többségnek) is fontos, hogy a barátnőnk szép legyen.
Fontos a külső is, meg a belső is, mindkettő lehet kizáró tényező.
Amíg normális pasi voltam, alig kellettem valakinek. Amióta törekszem egyre jobb külsőre, már nagyobb rám a kereslet, de az arcomat nem tudom lecserélni, és ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!