Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy lány úgy gondolkodik, mint egy pasi?
Tegyük fel teljesen normálisan néz ki, nőies ruhákban, ápolt, stb, de a gondolkodásmódja egy az egyben olyan, mint egy férfinek.
Ez zavaró?
tegnap 18:10
Oké, én most lefeküdnék egyékszakásra egy csajjal ha szimpatikus. Akkor te most benne vagy? ;) :D
Az őszinteség nem azonos az egyenes beszéddel.
Ha olyan csaj vagy mint Lara Croft, vagy Vala Mal Doran, akkor az nagyon tuti. Azok a lányok kemények és nagyon nőiesek. Az ilyen lányok tetszenek, de a női dolgok azért érdekeljék! A szép ruhák, nőies cuccok, csizmák csipkés fehérneműk szoknyák stb. Legyen hosszú haja, tegye ki a cicit és viselje természetesen. A mozdulatai legyenek nőiesek és ne úgy menjemón mint egy gorilla.
A munkahelyemen is van egy... nevezzük csajnak, az valami borzalmas jelenség. Az arca elég natúr, a haja rövid, kicsit olyan mint Elvis-nek volt. Állandóan sz@ros gatyákban jár (süllyesztett üllepű) és a munkaruhát is letolva hordja. Egy kan tacskó is nőiesebb nála! Borzalmasan taszítóan néz ki. Hozzáteszem a teste se valami nagy szám, melle is alig. Na az ilyen 'fiús' lányokat utálom.
Az egy éjszakát témát leszámítva teljesen szimpatikusnak tűnsz. Kedvelem azokat lányokat, akik elhatárolódnak ezektől a tipikus női viselkedésformáktól. A küzdősportért külön bónuszpont (soraimat magam is meglehetősen széjjelverve írom) :)
Nagyjából tehát adtál egy képet arról, hogy milyen vagy társaságban és a hétköznapokban. És mi a helyzet kapcsolatban? Ott mennyire vagy domináns? Ott is ugyanígy viselkedsz, vagy azért bújósabb, érzelmesebb vagy?
:DDD
Jajj nem, nem ilyen hardcore feminista vagyok... :D
Hosszú hajam van, smink, lányruhák, stb... :D A személyiségem fiús, a csipkés fehérneműket meg kifejezetten szeretem.
tegnap 18:06
Mindig kitérsz a válasz elől! :) Szóval a fiúk könnyen kaphatóak. És te? :D
Basszus és tényleg elfelejtettem válaszolni... :D
Az egyéjszakásokra elég finnyás vagyok, szóval benne vagyok, de csak ha elég jó az a srác. Egy középkategóriás vagy idétlen srác nem érdekel, mert míg a srácoknak nem baj ha a csaj síkhülye, akkor is el tudnak menni, lányként ez nem ilyen könnyű azzal aki azt sem tudja mit hová vagy 5 perces.
És ha el sem tudnék menni, akkor meg semmi értelme az egésznek.
tegnap 12:29
Én tudom mit hová kell. ;)
5 perces.... Ez a csajtól függ. :D Van olyan csaj akivel órákig megy mert tág és nem olyan izgató, de van akinek szerintem betenném és kész lennék, mert annyira piszkálja a fantáziámat. :D Persze ki kéne próbálni, mert ez csak feltételezés. :)
Amúgy nem igazán értem amit mondasz. Legalábbis tapasztalatom szerint ha a csajnak szimpatikus az ember akkor simán el tud menni, akár az előjáték alatt is. :)
Szerintem pasitol fugg, mennyire zavaro neki. En egy noies no vagyok, viszont a gondolkodasom megsem kimondottan noies. Idonkent a baratom is megjegyzi, hogy sokszor ugy latok dolgokat mint egy ferfi. Hogy csak az emlitett dolgokat nezzuk: utalok orakig vasarolgatni, nem szeretem a rozsaszint, a oszinteseg az egyik legjellemzobb tulajdonsagom. Vilagosan latom a helyzeteket, megoldasokat az eletben, stb, stb... Szerintem ez kicsit zavaro, legalabbis nekem. Neha ugy erzem, egy novel kene elnem nem egy ferfival, de hat azert az megsem ugyanaz.. :-)
Szoval biztos van / lesz olyan pasi, akinek igy is bejossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!