Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetbe vernél meg egy lányt?
Én is így voltam vele, hogy soha de soha nem ütnék meg nőt. Így most mégegyszer átgondolva talán akkor, ha részeg lenne, és idejönne égetni a csajom előtt. Talán akkor megérdemelne egy pofont.
Viszont a barátnőmet sosem.
Ha ő üt először XD erre votl már példa... hát ha neki szabad, nekemis neem? hát egyenjogúságvan vagy mivan? :D
de egyébként úgy hogy csak úgy valami miatt lekeverek neki egy pofont, úgy soha.
Akkor amikor megcsalt a barátnőm a legjobb barátommal akkor megütöttem volna szívesen:D De szerencsére úriember vagyok:)
Meg egyszer egy csaj /nagyon bebaszva/ úgy ráharapott a mellbimbóm feletti részre,hogy még most is látszik a nyoma.Kábé 2-3 hónapja volt,de akkor pofán bírtam volna csapni,h szálljon le rólam:D Ha a barátod üt akkor meg hagyd el...márha erről szól a kérdés
Én sem ütnék meg 1 lányt sem... de erre az ember igazán akor jön rá, amikor olyan szituban van.
U.I: Már nem azért, de egy férfinek is rosszul esik, ha egy nő megüti... erre nem gondol 1 nő sem?!XD
17/F
Menyus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!