Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esetbe vernél meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetbe vernél meg egy lányt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 22:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
egy lányt,soha kezet nem emelnék lányra!Még rosszat se mondok soha eggy nőre se,soha nem hordtam le egy nőt,meg ha tudtam is milyen,nem még h megüssem!
2009. júl. 29. 22:30
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Amelyik férfi képes megütni egy nőt, az az én szememben nem ember. De amúgy a kérdést rossz témakörben tetted fel! Ennek semmi köze a szexualitáshoz.
2009. júl. 29. 22:32
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Én is így vagyok vele. Aki nőre kezet emel az alapból gyáva. A gyengébb nemmel szemben könnyű "keménynek" lenni.
2009. júl. 29. 22:33
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
figyelj ha az ember hajlamos arra hogy kicsit idegesebb akkor ha bekattan akkor megüti de megverni tuti nem .ismerek oan embert aki éha megüttte méregből a barátnőjét de tényleg nagy méregből és a csaj megbocsát mert az ember mérgében tesz oanokat amit soha és nem számol a következményekkel.Szabad lepontozzni ;)
2009. júl. 29. 22:33
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
semmilyen esetben sem emelnék kezet lányra!!remélem Te sem!!!
2009. júl. 29. 22:37
 6/23 A kérdező kommentje:
lány vagyok... én nem... csak barátom
2009. júl. 29. 22:40
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
nekem a párom azt mondta két esetben ütne meg.....ha megverem a gyerekünket úgy hogy nem volt jogos...meg ha mondjuk bekattannék bepánikolnék és máshogy nem lehetne észhez téríteni csak egy nagy laskással...én ezt fogtam és teljesen jogosnak érzem.
2009. júl. 29. 22:40
 8/23 anonim ***** válasza:
31%
meg egy indokot en is hozza tennek, ha mondjuk jelentkezne a maunika sau-ba, en akkor is adnek neki 1 maflast
2009. júl. 29. 22:43
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
az én anyukám ezért vált el apumtl:( nagyon rossz mert nekem apám nincsen mivel anyáék akkor váltak el amikor még anyu pocijában voltam:( apu mindig megverte anyát ok nélkül pl csak azért mert anya megkérdezte, hogy hol maradt el este:S és már azért kapott, életemben még egyszer láttam apámat de elég is volt belőle annyi elhiheted mostmár nagyobb vagyok és tuti ha most egy ember is legyen az bárki kezet emelne anyára az az ember nem élne mert tudom mikor szenvedett:S:( bocs, hogy ezt leirtam de ez ugy most kijött belőlem:)
2009. júl. 29. 22:45
 10/23 anonim ***** válasza:
33%
Kár, hogy a lányokat viszont nem tanítják, hogy ne üssenek meg fiúkat.
2009. júl. 29. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!