Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik miért mondják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért mondják, hogy 'természetesség'?

Figyelt kérdés

Sok pasi azt mondja, hogy akkor szép egy lány ha természetes. Akkor miért van az, hogy a pasik 90%-ának a simnkes, festett hajú, műmellű, műkörmű lányok jönnek be? Még ha a szolidabb fajta is.

Vagy ez lenne a természetes?

2012. szept. 9. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a természetesség azt jelenti hogy legyen a csajon 3 természetes lyuk amit dugni tud
2012. szept. 9. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
A műmellet leszámítva ha a felsoroltak szolidan vannak felpakolva akkor az nagyon szexi. 24F
2012. szept. 9. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Szeretek benne lenni abban a 10%-ban.

Na jó a műköröm nagyon tetszik,izgató,de a többi fölösleges...

2012. szept. 9. 20:50
 4/13 Mókusgyilkos ***** válasza:

a pasik 90%ának: talán 14 évesen nem kéne százalékokkal dobálózni mikor még épp h megtanultad kiszámolni :D:D

ez az egyik a másik meg h nagy baromságot mondtál.

attól h természetes némi smink szolidabb műköröm bele fér esetleg 1 hajfestés / melir de plasztikai sebészet semmiképp.

+ a természetest ált. olyan csajra használjuk aki nem a barbie vonalat képviseli :) [tudod unalmasan "tökéletes" arc szőke haj mimikája nincs a botoxtól stb]

2012. szept. 9. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Sztem a lanyok ertik felre a dolgot. Tereszetes nem = azzal, hogy ahogy kikel az agybol ugy indul el, max megcsinalja a hajat. Sminkelni is lehet ugy, hogy termeszetesnek hasson a dolog, mar csak egy kis rimmel is kiemeli az ember szemet, meg egy mat ajakbalzsam.

Ha meg nem feltetlen van mukormod,de sajatjaid is mindig szepen meg vannak csinalva az sokat szamit.

2012. szept. 9. 20:52
 6/13 ASOT ***** válasza:

jajj istenkém :)

Noss, csalódtál vagy megcsaltak, vagy mindig elutasítottak, avagy még sosem kezdeményezett nálad senki?

A 2. válaszolóval amúgy egyet értek.

Attól még nem mű egy nő ha van egy minimális smink a szeme meg szája mondjuk, és festve van a haja...--> ez mitől mű?? A szoli az mitől mű?

A szoli sem mű ha nicns túlzásba víve.

Műmell az nem kell, ennyi az egész, azt leszámítva meg egy általánosításos kérdésről van szó, egy csalódott kérdezővel kapcsolatban.

2012. szept. 9. 20:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Persze, értem. Szemceruza vagy valami ilyesmi nem árt, de azt vettem észre, hogy ezek tartoznak az átlag vagy átlag alatti kategóriába, és sokszor az a jó nő aki agyon van szolizva és 5 kiló festék van a fején, és mindig a legmárkásabb cuccokban jár.

Nem vagyok féltékeny senkire, mert nekem ezekre a cuccokra nincs szükségem :)

2012. szept. 9. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Az agyonszolizás meg az 5 kg festék egyenesen undorító. Szerintem ezt nagyon benézted:) Kinek tetszik az már? 24F
2012. szept. 9. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy szolid sminktől és egy jól befestett hajtól (ami természetes színűre, nem rózsaszínre v. ilyesmire) van festve még nem lesz valaki műnő. A sok szilikontól meg egyéb dolgoktól már igen. A természetben is ált. a színesebb egyed a nyerő csak ott ált. a hím az :)))))
2012. szept. 9. 21:05
 10/13 ASOT ***** válasza:

most az a kérdés következik, hogy Miért ez a véleményed?

Miből következtetsz erre?

elhagytak ilyen nőért?

vagy sosem kezdeményeztek nálad?

vagy csak ezt látod körülötted?

2012. szept. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!