Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha egy fehérneműben lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy fehérneműben lévő (jó:D) csajt állítok be háttérnek, és ezt anyu meglátja? 14F

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik neki rakj be egy pasit alsógatyában...
2009. júl. 29. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ciki vagy nem... anyukád is tudja, hogy kamasz fiú vagy, és tetszenek a lányok. Nincs szégyellni valód.

sőt, részben csatlakozva az előzőhöz, talán még örül is hogy ebben a kifordult világban, te a lányokat szereted.

2009. júl. 29. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
sztem nem ciki legalább tudja anyud h nem vagy b*zi
2009. júl. 29. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ciki. Az ciki, ha maszturbálás közben lát meg.
2009. júl. 29. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem ciki :)
2009. júl. 29. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát mivel közös a gép, én egyszerűen nem rakok be olyan képeket háttérnek. De szerintem nem ciki. Anyukád se hülye, és ha nem is látja meg a képet,akkor is tudja, de minimum sejti, hogy ilyeneket nézel.

Egyszer anyukám látott egy pár képet az aszalon, és megkérdezte mi az, én meg bátran mutogattam neki, mert azthittem hogy családi képek XD hát mikor egy mezteken csaj ugrott elő, a mosojom nem volt öszinte XD de ő csak nevetett rajta :))

2009. júl. 30. 01:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez egy jó kis story :D

Egyébként közös a gép, de több felh. fiók van :)

Köszönöm mindenki válaszát!

2009. júl. 30. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

01:23-as vagyok

hát ha külön vannak a felhasználói fiókok akkor úgy nem gáz... már akkor, ha anyukád nem ilyen kíváncsi, kutakodós típus. Én nem rég csináltam mindenkinke külön fiókot, az enyémet pedig levédtem jelszóval, de apukám rögtön belekötött, hogy 15 évsen még ő tartozik felelősséggel értem és ne merészeljem titokban tartani előtte hogy mi van a gépemen -.-" áhh

2009. júl. 31. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!