Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az exetek a szakítás után kitárgyalná a legapróbb titkaitokat is?
A volt barátom elmondta a barátainak a múltbeli dolgaimat, azokat a dolgokat, amiket csak vele osztottam meg. Hogy tehet ilyet? Az egész kapcsolatunk barátsággal kezdődött és az alatt az idő alatt nekem volt egy leszbikus kalandom, amit elmeséltem neki, mert bíztam benne és úgy gondoltam, hogy ha már ilyen jó barátok vagyunk, elmondom neki. Később összejöttünk. Az elmúlt évem elég húzós volt, többször kiborultam apró dolgok miatt, persze nem egy "őrült" módjára. Nemrég szakítottunk és a haverjainak beszámolt a kalandomról, leszbikusnak titulált és őrültnek. Az egyik haverja a munkatársam, aki szinte az összes cégnél dolgozó embernek elmesélte a dolgaimat. De nem hiszem el..nem követtem el ellene semmi rosszat, ráadásul nem voltak olyan dolgaim, amik pletyka tárgyává válhattak volna. Mikor felháborodottan leosztottam, hogy hogy tehette ezt, csak annyit mondott: "A legtöbb ember a szakítás után kibeszéli a másik titkait." Ez tényleg így van? Csak mert én soha nem lennék képes ilyesmire.
24/L
Kiegészíteném a barátod álláspontját:
'A legtöbb PRIMITIV ember a szakitás után kibeszéli a másik titkait.'
Ez a fickó egy barom. Már bocsánat.
nálunk úgy van hogy a társaságban mindenki kibeszél mindenkit... az első pár alkalomnál még zavart aztán rájöttem ha valamit már 2 ember tud az már nem titok ami nem titok azt meg megtudhatja más is
igaz ez csak ebben a társaságban van... (szerencsére a barátnőm nincs ebben a társaságban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!