Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha az exetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha az exetek a szakítás után kitárgyalná a legapróbb titkaitokat is?

Figyelt kérdés

A volt barátom elmondta a barátainak a múltbeli dolgaimat, azokat a dolgokat, amiket csak vele osztottam meg. Hogy tehet ilyet? Az egész kapcsolatunk barátsággal kezdődött és az alatt az idő alatt nekem volt egy leszbikus kalandom, amit elmeséltem neki, mert bíztam benne és úgy gondoltam, hogy ha már ilyen jó barátok vagyunk, elmondom neki. Később összejöttünk. Az elmúlt évem elég húzós volt, többször kiborultam apró dolgok miatt, persze nem egy "őrült" módjára. Nemrég szakítottunk és a haverjainak beszámolt a kalandomról, leszbikusnak titulált és őrültnek. Az egyik haverja a munkatársam, aki szinte az összes cégnél dolgozó embernek elmesélte a dolgaimat. De nem hiszem el..nem követtem el ellene semmi rosszat, ráadásul nem voltak olyan dolgaim, amik pletyka tárgyává válhattak volna. Mikor felháborodottan leosztottam, hogy hogy tehette ezt, csak annyit mondott: "A legtöbb ember a szakítás után kibeszéli a másik titkait." Ez tényleg így van? Csak mert én soha nem lennék képes ilyesmire.

24/L

2009. júl. 29. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészíteném a barátod álláspontját:

'A legtöbb PRIMITIV ember a szakitás után kibeszéli a másik titkait.'

Ez a fickó egy barom. Már bocsánat.

2009. júl. 29. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egy barom. Én sem vagyok az a rosszindulatú, bosszúálló típus, de én tuti, hogy visszaadnám neki, mert ez azért nem egy kicsi dolog, hogy ezt elmondta mindenkinek.:/ Én tuti visszaadnám neki.
2009. júl. 29. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi az agyi szintje. Az én exem is ilyen. Tök idegen emberektől hallom vissza, hogy hogyan vesztettem el a szüzességem vele, meg miket csináltunk meg ilyenek. Senkire nem tartozik. Én úgy leüvöltöttem, olyanokat vágtam a fejéhez amiről tudtam hogy nagyon fáj neki. Nem akartam megbántani, de legalább befejezte amit csinált, és a nevemet se ejti ki más emberek előtt.
2009. júl. 29. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kisvárosban élünk, hogy attól kéne tartanom, mindenki tudja és rólam beszélnek. De amikor a munkahelyemre úgy megyek be, hogy érzem a hátam mögötti pletykálkodást, akkor kicsit kiborít a dolog. Ráadásul olyan dolog miatt, ami csak rám tartozik. Eléggé zavar, hogy még a sosem látott haverja is tud az életemről.
2009. júl. 29. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe, ha már ekkora kretén volt az exed, a haverjainál próbálnám bemártani. Mind1 mivel, az rajtad áll, de ha már ekkora féreg, megérdemli. Pl a munkatársaddal kezdd, aki a haverja. Ez bosszút érdemel!:)
2009. júl. 29. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

nálunk úgy van hogy a társaságban mindenki kibeszél mindenkit... az első pár alkalomnál még zavart aztán rájöttem ha valamit már 2 ember tud az már nem titok ami nem titok azt meg megtudhatja más is

igaz ez csak ebben a társaságban van... (szerencsére a barátnőm nincs ebben a társaságban)

2009. júl. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!