Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak velem van igy?

Figyelt kérdés
Én alapból nagyon idiota vagyok..aki ismer az tudja,de ha valami szép lány vagy jó csávo a közelemben van megszeppenek és akármennyire szeretném nemtudom önmagamat adi(nemtudok olyan hülyelenni)csak az a kis bólogatós mosolygós..miéért van ez?
2012. szept. 8. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Bzi vagy?
2012. szept. 8. 23:32
 2/8 ASOT ***** válasza:
húúha itt problémák vannak
2012. szept. 8. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
WTF?!
2012. szept. 9. 00:56
 4/8 anonim válasza:

akár fiú vagy akár lány xĐ

az egyikre féltékeny vagy a másik tetszik neked

a szituációt te tudod mivel szinte semmit nem irtál...

2012. szept. 9. 01:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, Olyan vagy mint én, én is a szép lányok közelében csak bológatok és nem tudom magam adni. Próbálj meg szoktatni magad hozzá, próbálj minél többet ilyenek között lenni és beszélgetni velük esetleg közbe hogy old a feszültségeket igyál egy kicsit.
2012. szept. 14. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
bisex
2012. szept. 23. 12:12
 7/8 MadameViciouse ***** válasza:

kb 14 éves koromig én is így voltam vele.

Gondolj arra, hogy Ők is csak emberek, nem jobbak bnálad és attól, hogy szép a csaj még Ő is csak egy ember a sok közül.

Add magad, ne görcsölj azon, hogy vajon ki mit gondol rólad, akármennyire próbálkozol, megfelelni mindenkinek nem tudsz.Érezd jól magad a bőrödben.

2012. szept. 23. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
önbizalomhiány?
2012. szept. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!