Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nem féltek levenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nem féltek levenni a bugyitokat a párotok előtt, ha van benne tisztasági betét?

Figyelt kérdés
Én általában mindig rakok be. De ha a szexre kerülne a dolog nem lenne ciki, hogy ott díszeleg a betét?
2012. szept. 8. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Engem egyáltalán nem zavarna, ha ilyet látnék, és vszeg nem is vakulnék meg bele!

Más:

"Nem szeretném, hogy egy kis folyás miatt ne nyaljon ki a párom."

Remélem, azért egy kis porcukrot szórsz rá előtte, hogy elvegye az ízét, ha már így kiQrsz vele!

2012. szept. 9. 01:04
 12/13 anonim ***** válasza:
hidd el, ha eljuttok odáig akkor akár hupikék törpikés bugyi is lehet rajtad, azt ő már nem látja... a férfi csak akkor látja a fehérneműt ha mondjuk abban táncolsz előtte... vagy inkább már akkor se...
2012. szept. 9. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy darabig úgy csináltam, hogy magam vettem le az alsó ruházatomat, és felgöngyölve arrébb dobtam, mielőtt még megláthatta volna.

De pont nemrégiben úgy feküdtem le egy szál bugyiban, hogy fent volt a tisztasági betét, párom meg nagyban gyönyörködött bennem. Úgyhogy megkérdeztem, hogy őt tényleg ennyire nem zavarja-e, nem találja-e illúziórombolónak, ő meg nevetett, hogy mi nők mennyi apróságból tudunk magunknak problémát csinálni :) Észre sem veszi általában, vagy ha igen, nem érdekli, mert szerinte ez tök természetes dolog.

Megjegyzem, hogy nincs erős folyásom (ami amúgy nem feltétlen kezelendő dolog, bizonyos szintig kell is, és zuhany után semmit nem érez belőle a férfi - amennyiben nem fertőzés okozza), egyszerűen jobb a közérzetem, ha fent van, meg így teljesen tiszták mindig a bugyijaim.

2012. szept. 9. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!