Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Baratommal 2 nappal a menstruaciom elött lefeküdtem és elment bennem.. 2 nappal ra megjött de csak par csepp és azota semmi, jelentheti azt hogy terhes vagyok?2012. szept. 8. 21:31
1/9 Évike147 válasza:
ez olyan kérdés, mintha a lottó 5-ös számait szeretnéd megtudni.. :D menj el és vegyél tesztet, az a tuti biztos!!
2/9 anonim válasza:
Ehhehehh :D De még mennyire. Ennél nagyobb esélye már nem nagyon lehetne. Ez már így 50-50.
3/9 anonim válasza:
hát ha nem védekeztetek,elment benned,és fogamzásgátlót sem szedsz,akkor lehetsz terhes...de a terhesség első jelei még 2 nap után nem jelentkeznek...sztem várj még egy pár napot és menj nőgyógyászhoz,vagy vegyél tesztet!
4/9 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlot szedek, ezért nem tudom most eldönteni, mert mégcsak 1 hét telt el, ilyenkor nincsenek tünetek, és köszönöm a valaszt:)
2012. szept. 8. 21:35
5/9 anonim válasza:
Jaa, ezt nem mondtad. Hát akkor nem valószínű :D De teszt azért.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 8. 21:41
7/9 anonim válasza:
akkor késhet a fogamzásgátlótól is,vagy stressz...de sztem mindenképpen tesztelj!
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2012. szept. 8. 21:43
9/9 anonim válasza:
Emberek. A fogamzásgátlónak az a lényege, hogy ha szedi, 99,09%-ban biztos, hogy nem lesz terhes. Különben kidobott 7000 ft-ok. Na mármost. Azt nem írtad, mióta szedsz fogamzásgátlót. Kb 4-5 hónapig még megesik olyan (mivel teljesen átrendezi a hormonjaidat), hogy amikor megjön, hamarosan abba is marad és játszadozik veled, és erre a hónapra le van tudva a menzeszed. Szóval, mint mondtam, 0,01% esélyed van a teherbeesésre. Ha beleestél ebbe a százalékba, nem vagy a legszerencsésebb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!