Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Hogy kelthetném fel az érdeklődését? ^^ (összetettebb)
Van egy fiú,akivel egyik órán egy csoportban vagyunk.Nagyon helyes^^. Elöttemlévő padban ül, néhahéna (taláncsak) véletlen pillantásokat vet rám, valamikor 5-6 másodpercig is néz, aztán gyorsan elfordul. A baj csak az, hogy ő a "menők" közétartozik, bulizikmeg hasonlók. Ha rosszat mondokegy kérdésre és nevetek, elkezd valamit mondani a padtársának és nevet. vagy kiröhög, vagy nemtudom. Milyen gesztusokból jöhetek rá, hogy bejövök neki, és hogyan tudnám még a tudtára adni az érzéseimet? Egy gond van: nemmehetek oda hozzá,nemakarom leégetni magam a barátai és őelőtte, facebookon is arra várok hogy ő jelöljön be, így is lenne egy kis reményem,hogy talán kicsitis érdeklem őt. L/14, ő fiú:15
Előre is köszi(tudom van már sok ilyen kérdés, de nekemez lenne fontos.:))
Hát ha olyankor odaszól a padtársának (mármint mikor ha rosszul válaszolsz egy kérdésre és nevetsz) valószínűleg csak gúnyolódnak rajtad, szóval szerintem nem sok esélyed van nála. (Tudom nem szép dolog, de mi is szoktunk ilyet csinálni-mármint hogy ilyenkor kigúnyolunk valakit- és nem azért mert bejön).
Bocsi a kiábrándító válaszért de sajna ez van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!