Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tarthatnám fenn az érdeklődését?
Figyelt kérdés
A konzulensemről van szó (no nem szerelmi kapcsolat, de a helyzetet tekintve akár még olyasmi is lehetne...). Na már most: amikor leülünk konzultálni egy ideig figyel, de aztán elkezd mocorogni és feláll, hogy ő menne. Tudom, hogy ez nem nekem szól kifejezetten, de azt is, hogy nem is arról van szó mindig, hogy dolga van.
Kicsit olyan, mintha hiperaktív lenne.
Szóval mit tudok vele csinálni? Néha úgy megy el, hogy egy-egy téma/kérdés lezáratlan/megválaszolatlan marad... :/ Pedig már bevetettem a rövid kérdések és előre felkészülés trükköt is.
2012. aug. 12. 20:19
1/2 anonim válasza:
Legközelebb beviszel egy hatalmas botot és mondod neki, ha meg mer moccanni tövig feldugod a seggébe. Remélem segítettem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hihi. A fejbevágás szimpatikusabb. Bár, ha nem engedelmeskedik, akkor ugyanott vagyok: használhatatlan lesz... :-D
2012. aug. 14. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!